Καλό ταξίδι Λεωνίδα

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών ο συνάδελφός μας Λεωνίδας Διαμαντόπουλος ύστερα από δίμηνη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε τελικά να αντιμετωπίσει. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει στα καταστήματα του Κορυδαλλού, της οδού Αχαρνών, του Κερατσινίου, το Κεντρικό, της Φίλωνος, του Αιγάλεω, της Σαχτούρη Πειραιώς, της Καλλίπολης Πειραιώς, το ΚΥΚ και τη Διεύθυνση Υποστήριξης Δραστηριοτήτων Καταστημάτων. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να συνυπηρετήσουμε με τον Λεωνίδα όλα αυτά τα χρόνια θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.  

Η απώλειά του είναι μεγάλη για την Ιονική Οικογένεια, αλλά βέβαια ακόμα περισσότερο για την πολύ όμορφη οικογένεια που είχε δημιουργήσει με τη σύζυγό του Αγγελική. Η μία κόρη τους Δήμητρα είναι γιατρός και μαζί με το σύζυγό της Ανδρέα έχουν ένα γιο, τον Φίλιππο, ενώ η άλλη κόρη τους, η Βασιλική που είναι εργοθεραπεύτρια μαζί με το σύζυγό της Νικόλαο έχουν την Αγγελική και τον Μάριο. Δυστυχώς ο Λεωνίδας δεν πρόλαβε να τους χαρεί όσο θα ήθελε, καθώς έφυγε νωρίς από κοντά μας. Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας τους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια, καθώς και στον αδερφό του Χρήστο και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος. Είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν ενωμένοι για να ξεπεράσουν την απώλεια του αγαπημένου τους Λεωνίδα και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος συναδέλφου θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 22.4.21 ώρα 16:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας όπου και διέμενε και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο της περιοχής.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους λησμονούν και εμείς είμαστε βέβαιοι ότι ο Λεωνίδας θα παραμείνει ζωντανός στις καρδιές όλων μας.

Καλό ταξίδι Λεωνίδα!