Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Συνεταιρισμό με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Μία νέα σελίδα γράφεται για τον ιστορικό Συνεταιρισμό της Ιονικής μετά και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας την Τρίτη 28/4/2015. Μετά την εκλογή του Προεδρείου που διηύθυνε τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης και αποτελείτο από τους συναδέλφους Γιάννη Χρυσικό (Πρόεδρος) και Πόπη Μητρογώγου (Γραμματέας), ο απερχόμενος Πρόεδρος Νίκος Αλεξόπουλος από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ευταξία και τον Ταμία Νίκο Πετρόπουλο, ανέπτυξαν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της απελθούσας διοίκησης. Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην απελθούσα διοίκηση που στο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός έτους που περιήλθε η διοίκηση του Συνεταιρισμού στον έλεγχό της, προχώρησε σε μία γενναία εξυγίανση, διευθετώντας όλα τα σοβαρά προβλήματα που υφίσταντο, αποδίδοντάς τον πλέον απόλυτα υγιή και έτοιμο για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα.

Μετά το πέρας της Γ.Σ. διεξήχθη ψηφοφορία παρόντος δικαστικού αντιπροσώπου και εξελέγη το νέο Δ.Σ. που αποτελείται με σειρά εκλογής από τους συναδέλφους:

  1. Σαράντος Φιλιππόπουλος
  2. Νίκος Κάββουρας
  3. Γιάννης Σοφιανόπουλος
  4. Ανδρέας Μπάφης
  5. Νίκος Πετρόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι συνάδελφοι: Τζένη Δρυμονίτου, Γιάννης Κορφιάτης, Γιώργος Ανδριώτης, Χρήστος Ζαβακόπουλος και  Δήμητρα Ρουβάκη.

Αντίστοιχα το νέο Εποπτικό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους συναδέλφους: Φωτεινή Αναστασοπούλου, Δημήτρη Μπάφα και Ηρακλή Ακρωτηριανάκη με αναπληρωματικά μέλη τους συναδέλφους Σπύρο Διονυσάτο και Τάσο Κόκκορη.

Το νέο Δ.Σ. είναι αποφασισμένο να εργαστεί αδιάκοπα για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων, συγκροτώντας το νέο Προεδρείο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις της νεοεκλεγείσας διοίκησης στη Γ.Σ., υπάρχει ξεκάθαρη επιθυμία για άμεση αναβάθμιση του Συνεταιρισμού. Η Ιονική Ενότητα θα σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο σε αυτήν την προσπάθεια και τους ευχόμαστε ολόψυχα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μελών του Συνεταιρισμού.