Αγαπητοί συνάδελφοι,
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας ήταν στόχος του Συλλόγου μας να συσπειρώσει τους Ιονικάριους στη βάση της καθημερινής επικοινωνίας και ενημέρωσης προκειμένου να έρθει ακόμα πιο κοντά η Ιονική Οικογένεια.
Μέσα από καλέσματα που απευθύναμε μέσα από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα μας οι Ιονικάριοι έχουν αποδείξει επανειλημμένα με την ανταπόκρισή τους την κουλτούρα της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης που τους διακρίνει. Εξ άλλου αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του χώρου μας ήδη από τα χρόνια που εργαζόμασταν στην τράπεζα, αφού η Ιονική Οικογένεια διαχρονικά ευαισθητοποιείται εμπράκτως όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα των συναδέλφων μας.
Πρόσφατα απευθύνθηκε στο Σύλλογό μας ένας συνάδελφος (όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρουμε το όνομά του για λόγους διακριτικότητας) που η σύζυγός του είχε την ατυχία να προσβληθεί από καρκίνο. Μας ενημέρωσε ότι η ασθένειά της βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα να έχει καταστεί αδύνατη η μετακίνησή της, ενώ βέβαια έχει δυσχεράνει την καθημερινότητα της συζύγου όσο και του ίδιου του συναδέλφου μας.
Οι γιατροί της συνέστησαν την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου και ενός πι, ωστόσο ο συνάδελφός μας λόγω και του προβλήματος της συζύγου του έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση και αδυνατεί να τα προμηθευτεί.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους που έχουν την οικονομική δυνατότητα ή γνωρίζουν για κάποιο αναπηρικό αμαξίδιο που δεν χρησιμοποιείται, να επικοινωνήσουν με το Σύλλογό μας για να βοηθήσουμε το συνάδελφο και τη σύζυγό του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Είναι καθήκον μας ως Ιονικάριοι
να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας
για μία ακόμα φορά
και να στηρίξουμε το συνάδελφό μας!

