Καλό ταξίδι Μάριε

Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Μάριου Αρμάου σε ηλικία 67 ετών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Σύλλογό μας, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπητός μας Μάριος δε θα είναι πια μαζί μας όταν μας ενημέρωσε ο επιστήθιος φίλος του και διευθυντής της ΟΤΟΕ συνάδελφος Χρήστος Καστορίνης.

Ο Μάριος διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ιονικής (ΣΥΙΛΤΕ) επί τρεις συναπτές δεκαετίες και η πολυετής μας συνεργασία υπήρξε πάντοτε άψογη.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στη ζωή του, ξεκινώντας χωρίς καμία βοήθεια από την ιδιαίτερη πατρίδα του Τήνο, ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε με μεγάλες δυσκολίες στη Νομική, άσκησε τη δικηγορία και κατόρθωσε να έχει μία αξιοσημείωτη σταδιοδρομία. Πάνω από όλα όμως, ο Μάριος ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που τον αγαπούσαν όλοι και είχε μονάχα φίλους!

Ο Μάριος είχε δημιουργήσει μία εξαίρετη οικογένεια με τη σύζυγό του Σοφία, αφού η κόρη τους Λουκία ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της ασκώντας επίσης τη δικηγορία, ενώ η έτερη κόρη τους Μαργαρίτα είναι καθηγήτρια.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Στον Μάριο θα πούμε το στερνό αντίο αύριο Παρασκευή 17/7 ώρα 17:00 μ.μ. στην Καθολική Εκκλησία Αγίου Λουκά στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής.

Καλό ταξίδι Μάριε!