Καλό ταξίδι Γιώργο

Έφυγε από κοντά μας ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο συνάδελφός μας Γιώργος Μπαλόγιαννης, ο οποίος είχε διαγράψει μία πολύ σημαντική πορεία καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις στην τράπεζα, έχοντας υπηρετήσει ως Διευθυντής στην Άνδρο, το Μοσχάτο, το κατάστημα Εμπορικής Στουτγκάρδης αποσπασμένος για 6 χρόνια, το Κορωπί, τον Κορυδαλλό, την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Ελλάδος, την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, τη Διεύθυνση Εργασιών και Καταστημάτων, τη Διεύθυνση Προϊόντων και Marketing, ενώ διετέλεσε και αποχώρησε ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην τράπεζα.

Ο Γιώργος, από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, ήταν ένας ξεχωριστός συνάδελφος και άνθρωπος, με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, αλλά και με σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο του κλάδου μας, όπως μαρτυρά και η επιτυχημένη σταδιοδρομία του, ο οποίος όμως κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια και παρά το γεγονός ότι διατηρούσε διευθυντικές θέσεις να κρατήσει άριστες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του, κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό τους.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και ευχόμαστε στη σύζυγό του Γεωργία, τους επίσης συναδέλφους μας γιους τους Σταμάτη, Δημήτρη και τον έτερο γιο τους Χρήστο, να παραμείνουν δυνατοί και ενωμένοι για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα τους.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/5, ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορωπίου και η ταφή του στο Κοιμητήριο πλησίον του Ναού.

Καλό ταξίδι Γιώργο!