Καλό ταξίδι Λίτσα

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών ύστερα από μακρά μάχη να κρατηθεί στη ζωή η συναδέλφισσά μας Ευαγγελία (Λίτσα) Χατζηχαραλάμπους, η οποία είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Αμαρουσίου, Κάτω Πατησίων, Πεύκης, Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Νέας Φιλαδέλφειας και ΙΑΣΩ. Τη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είναι βέβαιο ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί της θα τη θυμούνται με αγάπη. Δυστυχώς, η Λίτσα (όπως την αποκαλούσαν οι δικοί της άνθρωποι) που πρόσφατα είχε αποχωρήσει από την τράπεζα, στάθηκε πολύ άτυχη, αφού δεν πρόλαβε να χαρεί την υπέροχη οικογένεια που δημιούργησε με το σύζυγό της Χρήστο Παπαζανή.

Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο σύζυγό της Χρήστο και τα δύο τους παιδιά Δημήτρη και Σοφία, 20 και 17 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα τιμήσουν την αγαπημένη τους σύζυγο και μητέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους οικείους της Λίτσας, ιδιαίτερα δε στον επίσης συνάδελφό μας και αδερφό της εκλιπούσης Κοσμά Χατζηχαραλάμπους και τη σύζυγό του, επίσης συναδέλφισσά μας Χαϊδούλα (Χαρά) Ντελμπεντέρη.

Η εξόδιος ακολουθία της Λίτσας θα γίνει την Πέμπτη 20/2 ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Ανάργυρων Νέας Ιωνίας και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Καλό ταξίδι Λίτσα!