Κοινό κάλεσμα Συλλόγων : ΤΡΙΤΗ 19/11 ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 12 το μεσημέρι στο ΚΤΙΡΙΟ 4 (Αίθουσα 202) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ!

Συνάδελφοι,

Με τις από 11/11 και 13/11 ανακοινώσεις μας σας έχουμε ενημερώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, μετά από την καθοριστικής σημασίας απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για διορισμό προσωρινής διοίκησης που επαναφέρει τη νομιμότητα στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε εκ νέου με συντεταγμένες διαδικασίες την υπαγωγή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ που θα σημάνει τη διάσωση και διασφάλιση της επικουρικής σύνταξης για όλα τα ασφαλισμένα μέλη -εν ενεργεία και συνταξιούχους- του επικουρικού μας Ταμείου!

Δυστυχώς, οι διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ μέσω ορισμένων ασφαλισμένων μελών που κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης και αναστολής της ως άνω απόφασης, επιδιώκουν για μία ακόμα φορά να διοικήσουν το Ταμείο με απόφαση προσωρινής διαταγής.

Μετά από την κατάθεση αίτησης κατά της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για αναστολή της απόφασης της θλιβερής Γενικής Συνέλευσης της 5/8/18 από τους Συλλόγους μας (ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, Σύλλογος Εργαζομένων Ιονικής Τράπεζας,  Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας, Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής και Σύλλογος Συνταξιούχων Τράπεζας Αθηνών και Eurobank Εργασίας) και τους πρόεδρους των Συλλόγων μας συναδέλφους Σαράντο Φιλιππόπουλο, Γεώργιο Ανδριώτη, Αγγελική Οικονόμου, Χαρίλαο Δάσκαλο και Χριστίνα Πιπέρα, οι νομικοί μας σύμβουλοι κκ. Αγγελική Καίσαρη, Δημήτρης Βερβεσός και Κωνσταντίνος Κατσακιώρης κατέθεσαν αίτημα για συνεκδίκαση των υποθέσεων, την Τρίτη 19/11 στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο 4 (Αίθουσα 202), το οποίο αποδέχθηκε το δικαστήριο.

.

Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, καθώς και για την απόδοση ευθυνών σε όσους με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους έχουν οδηγήσει το ταμείο στη σημερινή, τραγική του κατάσταση.

Κανείς δε δικαιούται να αδιαφορήσει αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου ενωμένοι να διασώσουμε την επικουρική μας σύνταξη!

Η παρουσία όλων στην εκδίκαση της Τρίτης είναι επιβεβλημένη. Πρέπει όλοι να κατανοήσετε ότι ο στόχος της διάσωσης της επικουρικής μας ασφάλισης δεν είναι επιδίωξη των Συλλόγων και των Δ.Σ. τους, αλλά εξυπηρετεί το συμφέρον όλων των ασφαλισμένων μελών του.

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ THN ΤΡΙΤΗ 19/11 στις 12 το μεσημέρι στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ στη ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ στο ΚΤΙΡΙΟ 4 (Αίθουσα 202), γιατί μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο της διάσωσης και διασφάλισης της επικουρικής μας σύνταξης!


Οι Σύλλογοι :

· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – EUROBANK