Όποιος πρόλαβε πρόλαβε… Είμαστε πλήρεις και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο μας ταξίδι στη Βόρειο Ιταλία (12-20/10)!

Συνάδελφοι,

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση της εκδρομής του Συλλόγου μας στη Βόρειο Ιταλία προκάλεσε κύμα αιτήσεων συμμετοχής, με αποτέλεσμα οι θέσεις να καλυφθούν απνευστί! Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι οι θέσεις στις εκδρομές μας για ανυπέρβλητους πρακτικούς λόγους είναι περιορισμένες και επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πάντοτε να είναι σε εγρήγορση για να προλαβαίνουν να κλείνουν θέση. Δυστυχώς και αυτήν τη φορά υπήρξαν πολλοί συνάδελφοί μας που δεν κατάφεραν να κλείσουν θέση, αφού οι 60 θέσεις του πούλμαν δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν το σύνολο των ενδιαφερομένων.

Ωστόσο, δε συντρέχει λόγος απογοήτευσης, αφού η Επιτροπή Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας του Συλλόγου μας συνεχίζει ακάθεκτη και σύντομα θα ανακοινώσει τις επόμενες δραστηριότητες και εκδρομές της. Μάλιστα, είναι σίγουρο ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα εκδράμει εκ νέου σε μοναδικούς προορισμούς στο εξωτερικό, επομένως θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σύντομα στο μεγάλο Ιονικό καραβάνι…

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι στην εκδρομή μας στη Βόρειο Ιταλία θα συμμετάσχουν και οι δύο… λαϊκοί βάρδοι της Ιονικής, οι συνάδελφοι Πλούταρχος Κούσουλας και Ιπποκράτης Ξυλάς και επομένως καταλαβαίνετε ότι η εκδρομή μας θα συνοδευτεί από έναν… καλλιτεχνικό τόνο, με σκοπό να αφήσουμε το στίγμα μας στις πόλεις που θα μας φιλοξενήσουν.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του Συλλόγου μας έχουν προετοιμαστεί για να παρουσιάσουν νέες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες τόσο για την εν πλω μεταφορά μας στην Ιταλία, όσο και για το υπόλοιπο κομμάτι της εκδρομής. Φιλοδοξία μας είναι η εκδρομή αυτή να πλησιάσει και να ξεπεράσει ει δυνατόν την πρώτη, ονειρική εκδρομή που είχαμε κάνει στα Βαλκάνια και την αξέχαστη εκδρομή του Συλλόγου μας το Πάσχα στην Κέρκυρα.