Να σας ζήσει Τάσο και Κική!

Η Κωνσταντίνα Γεώργα, κόρη του αγαπητού συναδέλφου μας Τάσου Γεώργα και της συζύγου του Κικής, βάπτισε το αγοράκι της Ραφαήλ-Σταύρο στον Άγιο Ισίδωρο Λυκαβηττού, σε μία όμορφη τελετή όπου έδωσαν το παρών αρκετοί συνάδελφοι.

Ο ευτυχισμένος παππούς, συνάδελφός μας Τάσος Γεώργας, με τον “τιμώμενο” της τελετής, εγγονό του Ραφαήλ-Σταύρο

Στο τέλος της βάπτισης ακολούθησε στον προαύλιο χώρο δεξίωση με την εκπληκτική θέα που προσφέρει βέβαια ο Άγιος Ισίδωρος σε όλη την Αθήνα, όπου απολαύσαμε τα γευστικότατα εδέσματα που είχε επιμεληθεί η ίδια η οικογένεια Γεώργα, με τη συνοδεία στο τέλος των εξαίρετων σταφυλιών παραγωγής τους!

Εκ μέρους της Ιονικής Οικογένειας ευχόμαστε στους γονείς να καμαρώσουν το αγοράκι τους όπως το θέλουν και στο μικρό Ραφαήλ-Σταύρο να είναι υγιής, ευτυχισμένος και να πραγματοποιήσει μεγαλώνοντας όλα τα όνειρά του.

Όσο για τον Τάσο και την Κική, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ιονικής Οικογένειας, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις εκδρομές του Συλλόγου μας στις οποίες πάντα μας προσφέρουν γενναιόδωρα τα δροσιστικά φρούτα παραγωγής τους, τους ευχόμαστε να ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις προερχόμενες και από τις άλλες δύο κόρες τους, Αποστολία και Χριστίνα!