Συνάδελφοι,
Έχουμε φιλοξενήσει και άλλες φορές στην ιστοσελίδα μας τις δραστηριότητες της συνταξιούχου συναδέλφισσάς μας Πόπης Μητρογώγου, που εκτός από συνεπές και αγωνιστικό μέλος του Συλλόγου μας, προσφέρει την ενέργειά της και από τη θέση του Γραμματέα στο φυσιολατρικό και πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού”.
Αυτήν τη φορά η συναδέλφισσα και “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού” σας προσκαλούν την Πέμπτη 9 Μαΐου στον Πύργο Συγγρού (ώρα 17;30 μ.μ. – 20:30 μ.μ.) στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών: «Ελληνική παραδοσιακή μελισσοκομία – μέθοδοι και συμβολή στις διεθνείς εξελίξεις».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.
Βέβαια, για όσους ασχολείστε με τη μελισσοκομία, δε χρειάζεται να σας παρακινήσουμε πληροφορώντας σας για την τεράστια ιστορία και παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο τομέα και είμαστε σίγουροι ότι η εκδήλωση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Ωστόσο πιστεύουμε ότι το περιεχόμενο της εκδήλωσης μπορεί να προσελκύσει και απλό κοινό, που είναι βέβαιο ότι θα πληροφορηθεί πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για μία πανάρχαια διαδικασία που έχει παράδοση αιώνων και είναι από τους πυλώνες του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα, αλλά και για την τεράστια σημασία που έχει η συνέχισή της, αφού δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τη αρμόζουσα στήριξη από την Ελληνική Πολιτεία.


