Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κηφισιάς του Γιώργου Σκορδίλη, υποψηφίου Δημάρχου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης την Πέμπτη 9/5 ώρα 19:30 μ.μ. (Λεωφόρος Κηφισίας 228)

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας στηρίζει όλους υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης που προέρχονται από την Ιονική Οικογένεια. Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε την υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης του κ. Γιώργου Σκορδίλη, συζύγου της εκλεκτής συναδέλφισσας Αντιόπης Μάγγου. Μάλιστα, ο συνδυασμός του «αλλάΖΩ την πόλη μου» έχει έντονο το… άρωμα της Ιονικής, αφού ο Αντιπρόεδρος της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, συνάδελφος Γιάννης Σοφιανόπουλος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος!

Ο κ. Σκορδίλης εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο Κηφισιάς την Πέμπτη 9/5, ώρα 19:30 μ.μ., στη Λεωφόρο Κηφισίας 228 και περιμένει τους συναδέλφους δημότες της περιοχής να δώσετε το παρών για να τον στηρίξετε στην προσπάθειά του να αλλάξει η πόλη σελίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιώργος Σκορδίλης και ο συνάδελφος Γιάννης Σοφιανόπουλος αξίζουν την υποστήριξη και την ψήφο σας και βέβαια τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!