Στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στηρίζουμε τους υποψηφίους που προέρχονται από την Ιονική Οικογένεια – Γιώργος Σκορδίλης, υποψήφιος Δήμαρχος στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη

Είναι γνωστό σε όλους σας ότι ο Σύλλογός μας πάντοτε προβάλλει τις δραστηριότητες των ανθρώπων του, ξεφεύγοντας από τα στενά συνδικαλιστικά πλαίσια.

Αυτήν την περίοδο που επίκεινται οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πιστεύουμε πραγματικά ότι αξίζει να προβάλουμε και να στηρίξουμε τους υποψηφίους που συνδέονται με την Ιονική Οικογένεια. Ιδιαίτερα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η γνώση και η εκτίμηση για τα άτομα που είναι υποψήφια, είναι το πιο κατάλληλο κριτήριο για την κατεύθυνση της ψήφου. Σας προτείνουμε, λοιπόν, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και ιδεολογικής προέλευσης να στηρίξετε με την ψήφο σας τους αξιόλογους υποψηφίους που πιστεύουμε ότι μπορούν να εκφράσουν και να προωθήσουν με τη συμμετοχή τους στα κοινά τις αξίες και τα ιδανικά που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη και την πρόοδο των αυτοδιοικητικών ζητημάτων.


Η συναδέλφισσα με το σύζυγό της και τα τρία υπέροχα παιδιά τους

Ο κ. Γιώργος Σκορδίλης είναι σύζυγος της συναδέλφισσας Αντιόπης Μάγγου που υπηρέτησε στα καταστήματα Αμαρουσίου, το Γραφείο Διοίκησης, Πλατείας Βάθης, Μελισσίων, τη Διεύθυνση Γενικών Λειτουργιών, τη Διεύθυνση Υποστήριξης Δραστηριοτήτων Καταστημάτων και τη Διεύθυνση Στεγαστικής Πίστης. Η συναδέλφισσα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει πάντοτε ενεργή ανάμιξη στα κοινά και είναι βέβαια μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

Οι συστάσεις όμως είναι απαραίτητες για τον Γιώργο, για όσους δεν τον γνωρίζετε, αφού πρόκειται για έναν καλοσυνάτο και φιλόδοξο άνθρωπο, με ισχυρή προσωπικότητα και αδιαμφισβήτητες ικανότητες.

Η πορεία του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ξεκίνησε ήδη από το 2006 και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη του και σίγουρα η διαρκής εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν οι συμπολίτες του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των έργων του.

.

Στις επικείμενες εκλογές πλέον θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος με το συνδυασμό «αλλάΖΩ την πόλη μου».

Η πολυετής και αξιόλογη πορεία του ως εκπαιδευτικός, αλλά και το έργο που έχει αφήσει πίσω του τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και σε αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν τα εχέγγυα των ικανοτήτων και της αποτελεσματικότητάς του. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, έχει διατελέσει επιτελικό ρόλο με ιδιαίτερη επιτυχία σε σημαντικές λειτουργικές θέσεις.

Ο ίδιος, γέννημα θρέμμα της Κηφισιάς, οραματίζεται να προσφέρει ανιδιοτελώς στην περιοχή του για να αλλάξει την πόλη του προς το καλύτερο και να συνδράμει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

Η αγάπη για την πόλη του, η πείρα του στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, αλλά και η διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια που διακρίνεται από τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα, πιστεύουμε ότι συνιστούν τα ενδεδειγμένα στοιχεία για τη θέση του Δημάρχου. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι συνάδελφοι προέρχεστε από την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη, αξίζει να παρακολουθήσετε την πορεία του, να εξετάσετε προσεκτικά το πρόγραμμα του Γιώργου που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια και να τον τιμήσετε με την ψήφο σας για να αλλάξει την πόλη σας προς το καλύτερο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ