ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ (8-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Συνάδελφοι,

Καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ να προσέλθουν μαζικά στα ανά τόπους εκλογικά κέντρα για να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες του και να εκλέξουν τη νέα διοίκηση που θα τον οδηγήσει στη σύγχρονη εποχή!

Οι εκλογές θα λάβουν χώρα :

Αθήνα, στα γραφεία του Συνεταιρισμού μας (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος) από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Τετάρτη 10 Απριλίου (ώρες 11:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.)

Θεσσαλονίκη, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (οδός Αριστοτέλους 32), την Τρίτη 9 Απριλίου (ώρες 14:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.)

Πάτρα, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (οδός Κολοκοτρώνη 20), την Τετάρτη 10 Απριλίου (ώρες 17:30 μ.μ. – 19:30 μ.μ.)

Λάρισα, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (οδός Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), την Τετάρτη 10 Απριλίου (ώρες 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.)

Ο Συνεταιρισμός είναι υπόθεση όλων των μελών του και οι εκλογικές του διαδικασίες αποτελούν την κορύφωση της δημοκρατικής και συλλογικής έκφρασης των συνεταίρων. Τώρα πλέον που η επανεκκίνησή του σε σύγχρονα πρότυπα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα ελπιδοφόρο και δυναμικό μέλλον, η συμμετοχή των συνεταίρων στις διαδικασίες του μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τη βάση της λειτουργίας του!

.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ!

 .

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Ν. Κάβουρας                  Σ. Φιλιππόπουλος