Μη χάσετε το “αηδόνι της Ιονικής”, Πλούταρχο Κούσουλα, την Κυριακή 17/3 στις 12 το μεσημέρι στο Κανάλι της Βουλής

Οι συστάσεις είναι πλέον περιττές για το… αηδόνι της Ιονικής συνάδελφο Πλούταρχο Κούσουλα! Ωστόσο, ο Πλούταρχος, που μας έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές διασκέδασης στις εκδηλώσεις και τις εκδρομές του Συλλόγου μας, δεν απολαμβάνει της εκτίμησης μόνο της Ιονικής Οικογένειας, αφού οι φωνητικές του ικανότητες έχουν σπάσει τα στενά όρια του χώρου μας και έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού ευρύτερα στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού.

Σε μία ακόμα αναγνώριση του σπάνιου ταλέντου του συναδέλφου, προσκλήθηκε να τραγουδήσει στην εκπομπή λαογραφικού και μουσικού περιεχομένου «Από τόπο σε τόπο», την οποία παρουσιάζει ο γνωστός μουσικολόγος-λαογράφος Χρήστος Μυλωνάς στο Κανάλι της Βουλής. Η εκπομπή αφιέρωσε ένα επεισόδιο στην ιστορική πόλη της Λαμίας, καλώντας να την πλαισιώσουν καταξιωμένοι μουσικοί και ερμηνευτές από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Ο Πλούταρχος βέβαια αποδέχτηκε με χαρά και έδωσε μία ακόμα καταπληκτική παράσταση στους τυχερούς που έδωσαν το παρών, τιμώντας παράλληλα τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Η εκπομπή θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή 17/3 στις 12 το μεσημέρι και σε επανάληψη περίπου 1 τα μεσάνυχτα στο Κανάλι της Βουλής.

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Στη συνέχεια σας δίνουμε μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσετε στους δέκτες της τηλεόρασής σας…

.