ΠΡΟΣΟΧΗ! Απευθυνθείτε στο Σύλλογό μας πριν από οποιαδήποτε νομική σας διεκδίκηση για εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα για να αποφύγετε τις… κακοτοπιές

Συνάδελφοι ,

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει πάρει εξαιρετικό βαθμό στους νομικούς χειρισμούς των υποθέσεων που έχει αναλάβει, χάρη στον υπεύθυνο τρόπο αντιμετώπισής τους και στο εξαιρετικό νομικό και ασφαλιστικό μας επιτελείο, είτε αυτές αφορούν ομαδικές διεκδικήσεις ασφαλιστικού ή εργασιακού περιεχομένου είτε αφορούν ατομικές διεκδικήσεις των συναδέλφων μας με τη συνδρομή του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς όμως, πολύ συχνά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από συναδέλφους που έχουν πέσει θύματα διαφόρων επιτήδειων όσον αφορά τις νομικές τους διεκδικήσεις ασφαλιστικών και εργασιακών θεμάτων. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο διάφοροι δικηγόροι να επικοινωνούν με συναδέλφους μας και να τους παρασύρουν σε αγωγές που δεν έχουν καμία νομική βάση και κατά συνέπεια θα είναι ατελέσφορες, με αποκλειστικό σκοπό να επωφεληθούν οι νομικοί που αναλαμβάνουν την κατάθεσή τους.

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους συναδέλφους μας να μην παρασύρονται από τις ψευδείς υποσχέσεις που τους παρέχονται… απλόχερα από διάφορους και πρωτίστως να συμβουλεύονται το Σύλλογό μας πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε νομική διεκδίκηση.

Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητα που έχουν επιδείξει οι νομικοί και ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι σε πλειάδα υποθέσεων και όπως καταλαβαίνετε το επιτελείο μας έχει τη γνώση, την ικανότητα, αλλά και την εμπειρία από τη διαρκή ενασχόληση με τα θέματα του χώρου μας για να σας κατατοπίζει υπεύθυνα και έγκυρα.

Επομένως, πριν από κάθε νομική σας διεκδίκηση για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα σας προτρέπουμε προηγουμένως να έρχεστε σε επαφή με το Σύλλογό μας για να αποφύγετε τις… κακοτοπιές και βεβαίως τα ανούσια έξοδα και ταλαιπωρία.