Καλό ταξίδι Απόστολε

 

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 56 ετών ο συνάδελφός μας Απόστολος Φρύδας που είχε υπηρετήσει στα Καταστήματα Αγίας Σοφίας, Ρούσβελτ, Σταυρουπόλεως, Άνω Τούμπας, Νεαπόλεως – Συκεών , Καλαμαριάς, Νεαπόλεως – Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια στο  Περιφερειακό Κέντρο Διαχείρισης Καθυστερήσεων.

Ο Απόστολος ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που τον διέκρινε η εργατικότητα, το ήθος η συνέπεια και πάνω από όλα οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε με όσους συναδέλφους συνεργάστηκε. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνάδελφοι που είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Απόστολο.

Δυστυχώς, η υπερβολική του προσήλωση στα εργασιακά του καθήκοντα εντός των δυσμενών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη τράπεζα , του στοίχισαν τελικά τη ζωή του και η ιονική οικογένεια πενθεί έναν ακόμη συνάδελφο.

Η απώλεια βέβαια είναι δυσαναπλήρωτη για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Δήμητρα, το γιο του Φοίβο και τη μητέρα του Αγορίτσα. Γι’ αυτούς ο Απόστολος θα μείνει πάντα χαραγμένος στη μνήμη τους. Τους ευχόμαστε να παραμείνουν ενωμένοι για να ξεπεράσουν την απουσία του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και γιου και είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 το απόγευμα στα Νεκροταφεία Αναστάσεως στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Απόστολε