Εκδρομή του Συλλόγου μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 26-27-28 Μαΐου στα Λουτρά Πόζαρ (Νάουσα, Έδεσσα, Καϊμάκτσαλαν, Βεργίνα)

.

Τι θα λέγατε για μία άκρως αναζωογονητική εμπειρία

στα Λουτρά Πόζαρ με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ;;;

.

.

Μετά από την αξέχαστη εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ και τις γύρω περιοχές πριν από 2 χρόνια, μετά από απαίτηση των συναδέλφων μας και μιας και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, πιστεύουμε ότι είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να επαναλάβουμε την εξόρμησή μας, που θα γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (2627-28 Μαΐου).

.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 26/5

Η αναχώρηση θα γίνει παραδοσιακά στις 07:30 π.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου μας (πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο). Μετά από τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις (Καμένα Βούρλα κ.λπ.) θα φτάσουμε στη Νάουσα, όπου θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο αξιοθέατό της, το άλσος του Αγίου Νικολάου, μία μεγάλη, καταπράσινη έκταση με τεράστια πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η Αραπίτσα.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το τετράστερο ξενοδοχείο μας “Αιγαί”. Αφού τακτοποιηθούμε και εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει, όσοι επιθυμούμε και… αντέχουμε, θα πάμε για την πρώτη αναζωογονητική εμπειρία στις θερμοπηγές των Λουτρών Πόζαρ, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν, αν το επιθυμούν, να επισκεφθούν την πισίνα του ξενοδοχείου. 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βραδάκι και δείπνο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

.

Κυριακή 27/5

Μετά το πλούσιο πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να θαυμάσουμε τους καταρράκτες της Έδεσσας και εν συνεχεία τη λίμνη Άγρα και τη Βεγορίτιδα. Και αφού επισκεφθούμε τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Αγίου Αθανασίου στην κορυφή Πιπερίτσα στα 1.200μ του όρους Καϊμάκτσαλαν, ταξιδεύοντας μέσω της Αριδαίας και από ένα πανέμορφο τοπίο, πλούσιο σε βλάστηση, θα φτάσουμε -όλη η… αποστολή αυτήν τη φορά- στα περίφημα Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας. Στο ιδιαίτερο αυτό τοπίο, όπου μια χαράδρα έχει δημιουργηθεί σ’ ένα μεγαλοπρεπές, βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος Τόπλιτσα, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες, θα απολαύσουμε το θερμό ιαματικό λουτρό μας και θα χαλαρώσουμε. Ρωτήστε τους συναδέλφους που είχαν συμμετάσχει και στην αντίστοιχη προηγούμενη εκδρομή για να σας πληροφορήσουν για τη μοναδικότητα της εμπειρίας…

Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο στην πισίνα και μία μουσική βραδιά στην οποία θα περισσεύουν το κέφι, τα τραγούδια και οι χοροί.

.

Δευτέρα 28/5

Δύο συνεχείς Ιονικές βραδιές μπορεί να… βαραίνουν τις βλεφαρίδες, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε απτόητοι για να κλείσουμε με όμορφο τρόπο την εκδρομή μας. Μετά το πρωινό μας, θα αποχαιρετήσουμε το ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας μέσω Βέροιας.

Ωστόσο, το πρόγραμμα και της τελευταίας μέρας περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες στάσεις : Αρχικά θα επισκεφθούμε τους περίφημους τάφους της Βεργίνας, που βρίσκονται στη θέση των αρχαίων Αιγών, πρωτεύουσας της αρχαίας Μακεδονίας. Η Βεργίνα έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις ανασκαφές του σπουδαίου Μανόλη Ανδρόνικου, καθώς ανακάλυψε τους τόπους ταφής των Μακεδόνων βασιλέων και ανάμεσά τους και ένα ταφικό μνημείο που πιθανολογείται ότι ανήκει στο βασιλιά Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια και καθώς θα έχει φτάσει το μεσημεράκι, θα κάνουμε στάση στους Νέους Πόρους για να δροσιστούμε στη θάλασσα, να φάμε δίπλα στο κύμα κλπ. Το απόγευμα πλέον, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία αξέχαστη εμπειρία στη Νάουσα, στην Έδεσσα, το Καϊμάκτσαλαν, τα Λουτρά Πόζαρ, τη Βεργίνα και τις γύρω περιοχές!

Σ.σ. : Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο ξενοδοχείο, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε σε τιμές παραγωγού τα υπέροχα κεράσια και τις κομπόστες βερίκοκο και φρουτοσαλάτα παραγωγής του συναδέλφου Στέφανου Κρητίδη, σε ό,τι ποσότητα επιθυμεί ο καθένας! Εσείς θα κάνετε τις παραγγελίες σας και ο συνάδελφος θα τα κάνει… ντελίβερι στο ξενοδοχείο μας!

* Το πρόγραμμα δύναται να διαμορφωθεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του.

.

Τιμή κατ’ άτομο :

 

Δίκλινο

110 €

Τρίκλινο

100 €

Τετράκλινο

90 €

Μονόκλινο

140 €

* Περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορές με πούλμαν

  • Διαμονή στο τετράστερο ξενοδοχείο “Αιγαί

  • 2 πρωινά σε μπουφέ

  • 2 δείπνα

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται μεταφορά με το πούλμαν και περιηγήσεις, καθώς και η διαμονή στο 4* ξενοδοχείο «Αιγαί» που βρίσκεται σε προάστιο της Έδεσσας, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα και δύο δείπνα στην πισίνα μετά μουσικής.

.

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Γνωρίζετε ήδη ότι οι θέσεις για τις εκδρομές μας κλείνουν συνήθως… εν ριπή οφθαλμού, μόλις λίγες ημέρες από την ανακοίνωσή τους! Προτρέπουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που δε μας είχαν ακολουθήσει στην αντίστοιχη εκδρομή προ διετίας μας να βιαστούν να δηλώσουν συμμετοχή, γιατί πρόκειται πραγματικά για μία αξέχαστη εμπειρία, που βεβαίως πάντοτε συνδυάζεται με το Ιονικό κέφι και διασκέδαση!

Επομένως, επειδή και σε αυτήν την περίπτωση θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας,

Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή!

.

Και βεβαίως… Μ η ν   ξ ε χ ά σ ε τ ε   τ α   μ α γ ι ό   σ α ς !