
.
Η Υπηρεσία Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Συλλόγου μας επανεκκίνησε τη δράση της για την κάλυψη των αναγκών αίματος των συναδέλφων και των οικείων τους, με τις δύο πρώτες αιμοδοσίες που διοργανώσαμε την περασμένη χρονιά στα γραφεία του συλλόγου μας.
Στόχος μας είναι εκτός από πρωτοπόροι στην προάσπιση των συναδέλφων μας, να γίνουμε πρωτοπόροι και σε παράλληλες συνδικαλιστικές δράσεις και η αιμοδοσία αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, αφού είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα των Ιονικάριων.
Ήδη μετά από τις πρώτες αιμοδοσίες του συλλόγου μας, εξυπηρετήθηκαν δεκάδες συνάδελφοί μας που χρειάστηκαν κάλυψη σε αίμα.
.
Η επόμενη οργανωμένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/6/18 στα γραφεία του συλλόγου μας 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. (Ευπόλιδος 8, Πλατεία Κοτζιά)
.
Συνάδελφοι,
Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη, απλή και ασφαλής διαδικασία για τον εθελοντή, που αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο του μπορεί να σώσει ζωές. Αντιληφθείτε τη μεγάλη σημασία αυτού του θεσμού και ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, φροντίδας και αλληλεγγύης, δηλαδή όλα όσα πρεσβεύει ο σύλλογός μας και συνολικά η ιονική οικογένεια. Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα πως κάθε συνάδελφος που μπορεί πρέπει να γίνει αιμοδότης και να σώσει ζωές.
Επειδή πράγματι ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας δεν μπορεί να συμμετέχει λόγω των ηλικιακών περιορισμών, να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και να προτρέψουμε τη νέα γενιά της Ιονικής να δώσει πνοή στο εγχείρημά μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους συγγενείς, τους φίλους και τη νέα γενιά της ιονικής οικογένειας να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας για να κάνουμε πάλι πρωτοπόρα την Υπηρεσία Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Συλλόγου μας.
Γνωρίζοντας από το παρελθόν τη συναδελφική κουλτούρα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των Ιονικάριων, είμαστε σίγουροι ότι η Υπηρεσία Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα έχει άκρως ικανοποιητική και αποτελεσματική λειτουργία και ελπίζουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας να ανταποκριθούν ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι ώστε να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και από τις πρώτες δράσεις μας.
.
Επειδή το αίμα δεν έχει υποκατάστατα &
η Εθελοντική Αιμοδοσία σώζει ζωές…
.
Α Σ Τ Ο Κ Α Ν Ο Υ Μ Ε Ο Λ Ο Ι !
.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
*Στα γραφεία του συλλόγου μας, Αθήνα, Ευπόλιδος 8, Τετάρτη 20 Ιουνίου
** Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους
*** Σας ενημερώνουμε ότι όποιος συνάδελφός μας επιθυμεί να συμμετάσχει σε αιμοληψίες σε κρατικά νοσοκομεία ανά την επικράτεια, καλό είναι να διευκρινίζει ότι αιμοδοτεί για την Υπηρεσία του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων της Ιονικής “ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, γνωστοποιώντας τον κωδικό υπηρεσίας της αιμοδοσίας “13451” ώστε αυτόματα το αίμα να πιστωθεί στο αποθεματικό της υπηρεσίας μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κάλυψη των αναγκών της ιονικής οικογένειας και των συνεργαζόμενων με αυτήν φορέων.
.
Η ιστορική Υπηρεσία Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Ιονικής
.

