Η απόλυτα επιτυχημένη Ιονική Βραδιά στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 16/2) έφερε κοντά … Βόρειους και Νότιους Ιονικάριους ! (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 16/2 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο “Βλαχάκια”, η Ιονική Βραδιά του Συλλόγου μας για τη Βόρεια Ελλάδα.

Η εκδήλωση ήταν η καλύτερη αφορμή για μία μεγάλη ιονική σύναξη, καθώς το παρών έδωσαν και πολλοί συνάδελφοί μας από την Αθήνα στα πλαίσια της τετραήμερης εκδρομής σε Θεσσαλονίκη και ΠΓΔΜ (16-19/2) και η συνύπαρξη των… Βόρειων και Νότιων Ιονικάριων είχε “εκρηκτικό” αποτέλεσμα!

Στην Ιονική Βραδιά απολαύσαμε το καταπληκτικό μενού του κέντρου, συνοδεία ενός επιτυχημένου καλλιτεχνικού προγράμματος. Όπως πάντα, οι συνάδελφοι έκλεψαν την παράσταση με τις χορευτικές και τραγουδιστικές τους ικανότητες, τόσο στα λαϊκά όσο και στα παραδοσιακά τραγούδια, με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο συνάδελφος Μιχάλης Πετμεζάρης, που μας άφησε άφωνους με τις εκπλητικές χορευτικές του δεξιότητες! 

Στην εκδήλωση κόψαμε και την πίτα της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το νέο έτος για τους συναδέλφους της Β. Ελλάδας. Τυχερή της βραδιάς ήταν η σύζυγος του αγαπητού συναδέλφου μας Μανόλη Αντωνιάδη, Δέσποινα, που κέρδισε το φλουρί και όλοι ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να ήταν ένας οιωνός για ένα χαρούμενο 2018 με υγεία και ευτυχία για την ίδια και τους αγαπημένους της.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να διαπιστώσουμε ότι η εξέλιξη του χρόνου μας αλλάζει. Αυτό, όμως, που παραμένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο είναι το ιονικό πνεύμα αγάπης και συναδελφικής αλληλεγγύης!

Έτσι προστέθηκε μία ακόμα επιτυχημένη βραδιά στις συνεχείς προσπάθειες του Συλλόγου μας ώστε να συναντιόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρήσουμε ζωντανό το πνεύμα της ενότητας που βιώσαμε στην αρχαιότερη ελληνική τράπεζα.

Η Ιονική Βραδιά ήταν άκρως επιτυχημένη και μας έδωσε το κίνητρο ώστε να οργανώσουμε στο άμεσο μέλλον ένα μεγάλο Ιονικό Αντάμωμα στη συμπρωτεύουσα, συνεχίζοντας την παράδοση των ιονικών εκδηλώσεων σε όλη την επικράτεια.