Μην επηρεάζεστε από τα “παπαγαλάκια” των ΜΜΕ! Έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο μας μόνο από την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Η αλήθεια είναι ότι οι συνεχείς αλλαγές στο εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο που προκάλεσε η κρίση των τελευταίων ετών, έχουν δημιουργήσει δικαιολογημένη σύγχυση, αφού συχνά οι νέες ρυθμίσεις μπορούν να αποβούν… δυσεπίλυτος γρίφος ακόμα και για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Επειδή πολλοί συνάδελφοι επικοινωνούν καθημερινά με το σύλλογό μας για διαδόσεις, φήμες ή δήθεν “ειδήσεις” που μπορεί να άκουσαν ή διάβασαν σε κάποιο ΜΜΕ, σας συμβουλεύουμε να αγνοείτε τα γνωστά “παπαγαλάκια” που κυκλοφορούν σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και γραπτό Τύπο, προκαλώντας σύγχυση με τις αναληθείς, αβάσιμες, ανυπόστατες ή ελλιπείς πληροφορίες που διαδίδουν (όπως π.χ. λάθος υπολογισμοί για παρακρατηθέντα υπέρ υγείας, επιστροφή αναδρομικών από επικουρικές συντάξεις κ.λπ.) !

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργάζεται με εξειδικευμένους και απόλυτα καταρτισμένους ασφαλιστικούς και νομικούς συμβούλους για να σας παρέχει την πλέον έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο μας. Νομίζουμε πλέον ότι έχουμε αποδείξει την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε ζήτημα που ανακύπτει, δεν προβαίνουμε σε βιαστικές ενέργειες και σας παρέχουμε μόνο διασταυρωμένη πληροφόρηση, αποφεύγοντας τους λαϊκισμούς και τις κινήσεις εντυπωσιασμού.

Σας ευχαριστούμε από την πλευρά μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να είστε σίγουροι ότι ο Σύλλογός μας θα σας ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας μας Πάντα Πρώτος και πριν από κάθε ΜΜΕ για όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο της ΙΟΝΙΚΗΣ.