Σας καλούμε καθημερινά στο δεύτερο σπίτι σας, τα γραφεία του Συλλόγου μας, για να σας κεράσουμε και να αναβιώσουμε όλοι μαζί τη συντροφικότητα της ιονικής οικογένειας !

Τα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έχουν γίνει σημείο αναφοράς της ιονικής οικογένειας, αφού καθημερινά προσέρχονται κατά δεκάδες οι συνάδελφοι για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων που κινούμε (διεκδίκηση μνημονιακών περικοπών και εισφοράς αλληλεγγύης, ομαδικές αγωγές για το εφάπαξ, συνεργασίες Συνεταιρισμού και σειρά άλλων θεμάτων συνδικαλιστικού και ασφαλιστικού ενδιαφέροντος), αλλά βέβαια για να βρεθούν και να θυμηθούν τα παλιά, τα καλά της Ιονικής.

Εν όψει των εορτών καλούμε τους συναδέλφους να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου μας (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος), εδώ όπου χτυπά ακόμα δυνατά η καρδιά της Ιονικής, για να γευτούν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα και κουραμπιέδες, φρέσκους χυμούς πορτοκαλιού εκ Λακωνίας, αλλά και τα εκλεκτά εδέσματα (τσίπουρο “αγίασμα” και καταπληκτικά λουκάνικα) που μας απέστειλε ο εκλεκτός συνάδελφος και εξαίρετος τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη Μανώλης Αντωνιάδης, που τα παράγει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πιερία. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και να είναι σίγουρος ότι κάθε φορά θα τρώμε και θα πίνουμε τα “καλούδια” του στην υγειά του!

.

Συνάδελφοι,

Καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, αλλά και όλη τη χρονιά, εμείς θέλουμε να θεωρείτε το σύλλογό μας ως το δεύτερο σπίτι σας και σας περιμένουμε καθημερινά για να σας κεράσουμε και να νιώσουμε όλοι μαζί τη συντροφικότητα της ιονικής οικογένειας !