Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα αγωγών για τη διεκδίκηση των μνημονιακών μειώσεων του Ν.4051/2012 και του Ν.4093/2012 και της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων, προκειμένου να μην απολέσετε τα αναδρομικά του 2014. ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !

Συνάδελφοι,

Σας έχουμε ενημερώσει με το από 1/10/2017 δημοσίευμά μας ότι ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου κινεί διαδικασίες ομαδικών αγωγών για τη δικαστική διεκδίκηση των μνημονιακών μειώσεων του Ν.4051/2012 και του Ν.4093/2012, καθώς και της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων.

Ήδη πάρα πολλοί συνάδελφοί μας έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και έχουν δηλώσει συμμετοχή στη δικαστική διεκδίκηση.

Την Παρασκευή 8/12/17 όμως, λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα των αγωγών ώστε να μην απολέσετε τη δυνατότητα διεκδίκησης και των αναδρομικών του 2014 (οι συνταξιουχικές απαιτήσεις παραγράφονται στην τριετία και όχι στην πενταετία).

.

Επομένως συνάδελφοι, ΣΠΕΥΣΑΤΕ μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12

να καταθέσετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή σας !

.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογό μας (τηλ.: 210 3250692 -3 -4, mail: info@ionikienotita.gr) και η υπάλληλός μας κα. Αγγελική Λάζου που είναι αρμόδια για την παραλαβή των δικαιολογητικών θα σας κατευθύνει και θα σας παρέχει κάθε αναγκαία επιπλέον διευκρίνιση.

Ο σύλλογός μας έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση για την προάσπιση των συμφερόντων σας σε όλα τα επίπεδα, έχοντας μάλιστα να επιδείξει αξιοσημείωτες επιτυχίες στη δικαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.

.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στις ομαδικές αγωγές, που μάλιστα δε δημιουργούν καμία οικονομική υποχρέωση προς τους νομικούς μας συνεργάτες, μέχρι την περίπτωση του επιτυχούς αποτελέσματος με την επιδίκαση ποσού επί του οποίου η δικηγορική εταιρεία θα δικαιούται αμοιβή 18%.