Από… άλλο ανέκδοτο”! Γιατί η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι αυτή που δε γελάσαμε!

Σε κάποιο περιφερειακό Νομό της Ελλάδας είχε γίνει ένας μεγάλος σεισμός. Ο κόσμος ήταν ανάστατος και πολλοί απευθύνθηκαν στο βουλευτή του Νομού που είχε δώσει εντολή στο διευθυντή του γραφείου του να καταγράφει τα αιτήματα που αφορούσαν στην πλειονότητά τους την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια.

Ο πρώτος ψηφοφόρος είχε ρωγμές στο μπαλκόνι του και ζητούσε να γίνουν οι αναγκαίες επιδιορθώσεις. Ενημέρωσε ο διευθυντής του γραφείου το βουλευτή και τον ρώτησε πώς να ενεργήσει σε αυτήν την περίπτωση. Ο βουλευτής του είπε να μεταφέρει στον ψηφοφόρο ότι θα του φτιάξουν καινούργιο σπίτι.

Ο δεύτερος ψηφοφόρος είχε σοβαρές ζημιές στις κολώνες. Παρομοίως ο διευθυντής ενημέρωσε το βουλευτή που του είπε να μεταφέρει στον ψηφοφόρο ότι θα του φτιάξουν καινούργιο σπίτι.

Ο τρίτος ψηφοφόρος που προσήλθε είχε διαφορετικό πρόβλημα… Το σπίτι του είχε υποστεί πιο ήπιες ζημιές, αλλά ένα δοκάρι που είχε πέσει από το σεισμό τον είχε χτυπήσει στην… ευαίσθητη περιοχή. Ο βουλευτής έδωσε ξανά εντολή να του μεταφέρουν ότι θα του φτιάξουν καινούργιο σπίτι. Ο ψηφοφόρος όμως δεν ήθελε σπίτι, αλλά να αποκατασταθεί η “βλάβη” που είχε υποστεί. Όταν έμαθε το αίτημα ο βουλευτής διαμήνυσε στο διευθυντή του γραφείου του να μεταφέρει στον άτυχο ψηφοφόρο ότι θα του δώσουν πίσω τα… γεννητικά του όργανα. Και αφού απόρησε ο διευθυντής, ο βουλευτής του είπε “Γιατί, τι νομίζεις και οι άλλοι αρ…ια θα πάρουν”…