ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Α γ α π η τ ο ί   σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση και εξερεύνηση των προοπτικών και βέλτιστων πρακτικών υπεράσπισης των συμφερόντων σας τόσο απέναντι στην εργοδοσία, όσο και απέναντι στη λαίλαπα που σαρώνει τα τελευταία χρόνια τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Σε συνεργασία με τους επιστημονικούς, εξειδικευμένους, ασφαλιστικούς και νομικούς μας συνεργάτες αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για να… σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται. Σας έχουμε ενημερώσει μέσα από την ιστοσελίδα μας και την εφημερίδα μας ότι έχουμε εκκινήσει σημαντικές υποθέσεις ασφαλιστικών θεμάτων (εφάπαξ, μνημονιακές περικοπές, εισφορά αλληλεγγύης, ΑΧΑ σχετικοί σύνδεσμοι) με εργολαβικές αναθέσεις στους έμπειρους νομικούς μας συνεργάτες, που εγγυώνται την καλύτερη δυνατή διεκδίκηση και πιστεύουμε αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεών σας.

Προκρίναμε αυτήν τη διαδικασία για λόγους λυσιτέλειας, αφού οι ομαδικές αγωγές έχουν μεγαλύτερες πιθανότητας επιτυχίας, όσο και για λειτουργικούς και οικονομικούς λόγους, αφού με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνεστε οικονομικά, παρά μόνον εφόσον οι διεκδικήσεις μας έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια των δράσεων και των ενεργειών της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – που αποδεδειγμένα είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας προάσπισης των δικαιωμάτων των απανταχού Ιονικάριων – με μοναδικό γνώμονα πάντοτε την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας, σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για την καταβολή μηνιαίας εισφοράς 3 ευρώ.

  • Το διοικητικό συμβούλιο έλαβε αυτήν την απόφαση, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σύνολο των συναδέλφων, αφού ένα μεγάλο μέρος τους μάλιστα καταβάλλει υπέρογκες εισφορές και στο Σύλλογο Συνταξιούχων,που δυστυχώς όμως έχει ανύπαρκτη δράση, έχοντας αποτύχει οικτρά σε όλα τα επίπεδα να προασπίσει τα δικαιώματά μας.
  • Εκφράζοντας την επιθυμία και τη βούληση του συνόλου της ιονικής οικογένειας, πρωταρχικός και απώτερος στόχος μας παραμένει η ενότητα του συνδικαλιστικού χώρου και της έκφρασης των Ιονικάριων μέσω της συγχώνευσής μας με το Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας. Ωστόσο, μέχρι να υπερκεραστούν τα εμπόδια που θέτουν διάφοροι οπισθοδρομικοί και βολεμένοι και να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη συγχώνευση, επιβάλλεται η καταβολή της μηνιαίας εισφοράς των μελών μας για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική υποστήριξη των δράσεων και ενεργειών του συλλόγου μας.
  • Η αναγκαιότητα αυτή επιβάλλεται και στα πλαίσια των δικαστικών διεκδικήσεών μας, αφού ο σύλλογός μας προβαίνει σε πρόσθετες παρεμβάσεις που νομιμοποιούνται μόνο σε οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

.

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

  • Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, σας καλούμε να συμπληρώσετε το κάτωθι έντυπο πάγιας εντολής ώστε να παρακρατούνται 3 ευρώ μηνιαίως από το λογαριασμό σας υπέρ του συλλόγου μας.

Το σχετικό έντυπο μπορεί επίσης να σας αποσταλεί από τη γραμματεία μας και αφού το συμπληρώσετε, μπορείτε να το καταθέσετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πάγιας εντολής και να παρακρατείται μηνιαία εισφορά υπέρ του συλλόγου μας.

  • Εναλλακτικά, μπορείτε να πιστώσετε το συνολικό ποσό της ετήσιας εισφοράς (36 ευρώ) στο λογαριασμό της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, γιατί με τη μικρή σας συμβολή και συμμετοχή επιβεβαιώνετε τη δράση του συλλόγου μας, στηρίζετε τις προσπάθειές μας και δείχνετε έμπρακτα την αλληλεγγύη σας προς τους συναδέλφους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογό μας.

.

Δίνοντας αυτό το μικρό ποσό, θα κερδίσεις πολλά περισσότερα

συνδράμοντας στην οικονομική αυτοτέλεια της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

για ένα δυναμικό, μαζικό και ανεξάρτητο σύλλογο που θα συνεχίσει

να προασπίζεται τα δικαιώματά σου με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα,

όπως αρμόζει σε κάθε ΙONIKAPIO !

.

 

 

.

Ι Ο Ν Ι Κ Η   Ε Ν Ο Τ Η Τ Α

.

Ο   Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ο Λ Ω Ν   Τ Ω Ν   Ι Ο Ν Ι Κ Α Ρ Ι Ω Ν !