“Από… άλλο ανέκδοτο”! Γιατί η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι αυτή που δε γελάσαμε!

-Πού πήγες πέρυσι διακοπές;

-Πήγαμε οικογενειακά, με τη γυναίκα μου και την πεθερά μου στο Καστελλόριζο.

-Πολύ ωραία! Και φέτος;

-Λέω να πάω να τις πάρω…

>

…………………………………..

>

>

…………………………………………

>

Ένα ζευγάρι πήγε διακοπές κοντά σε μια όμορφη λίμνη. Ο σύζυγος αγαπούσε το ψάρεμα και του άρεσε να ξεκινάει λίγο πριν φέξει. Η σύζυγος αγαπούσε πολύ το διάβασμα. Ενα πρωί γύρισε ο σύζυγος μετά από αρκετές ώρες ψαρέματος και σκέφτηκε να πάρει έναν υπνάκο. Η κυρία του αποφάσισε να πάρει τη βάρκα, να ανοιχτεί στη λίμνη κι εκεί ν απολαύσει ένα βιβλίο . . . Δεν ήταν βέβαια και εξοικειωμένη με τα της βάρκας, έτσι αφού ανοίχτηκε αρκετά, έριξε άγκυρα, άνοιξε το βιβλίο της και απορροφήθηκε . . . Σε λίγο την πλευρίζει η βάρκα με τον ντόπιο αστυνομικό: 

-Καλημέρα σας, κυρία μου. Τι κάνετε;  

-Διαβάζω το βιβλίο μου, λέει η κυρία ενώ σκέφτεται “Καλά, τυφλός είναι ο τύπος;” 

-Κυρία μου είστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα. 

-Ναι, αλλά δεν ψαρεύω. Δεν το βλέπετε; 

-Το βλέπω, κυρία μου, αλλά έχετε όλα τα απαραίτητα για ψάρεμα. Πρέπει να σας συλλάβω.

-Αν το κάνεις αυτό, θα σε μηνύσω για βιασμό.

-Μα, κυρία μου, εγώ ούτε που σας άγγιξα, απορεί ο αστυνομικός. 

-Ναι, αλλά έχεις όλα τα απαραίτητα…

>

……………………………

>

>
……………………………………………..
>
Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν χρόνια πριν στον μήνα του μέλιτος.
Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. 
Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και Η/Υ και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναικούλα. Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει κι αυτός την πλάκα του.
>
ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!! 
>
«Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα. 
>
Υ.Γ.: Πολλή ζέστη εδώ κάτω!!!»
>
…………………………………………..
>
>
Κ Α Λ Ε Σ     Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ   ! ! ! !