ΣΥΙΛΤΕ. Απαντάμε στις ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες της ΟΤΟΕ

Σήμερα, Τρίτη 18/7/2017 και ώρα 10:00 π.μ. ο σύλλογός μας είχε κληθεί με την κάτωθι επιστολή να παραστεί στο Δ.Σ. της ΟΤΟΕ, σχετικά με τη λύση της σύμβασης της υπαλλήλου μας, που αποτελούσε θέμα της ημερήσιας διάταξης του σημερινού Δ.Σ. της ΟΤΟΕ.

>

Επιστολή 14890 ΟΤΟΕ – Ημερήσια Διάταξη

Επιστολή 14892 ΟΤΟΕ

>

Λόγω της απαραίτητης παρουσίας μας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λιβαδειάς για την πρόσθετη παρέμβαση του συλλόγου μας υπέρ των συναδέλφων μας Γεωργίου Παπαφώτη και Σταυρούλας Σκλαπάνη στην αίτηση προσωρινής διαταγής τους σε βάρος της εργοδότριας Alpha Bank που συζητήθηκε σήμερα Τρίτη 18/7/2017 και ώρα 12:00 π.μ., με τις κάτωθι επιστολές προς την ΟΤΟΕ αφενός μεν δώσαμε απαντήσεις στις ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες της και αφετέρου δε, ζητήσαμε την αναβολή της συζήτησης του σχετικού με το σύλλογό μας θέματος, αίτημα το οποίο όμως απορρίφθηκε. Το τι τελικά αποφασίστηκε δεν το έχουμε μάθει ακόμα και… μας τρώει η αγωνία!

Επειδή το παρόν κείμενο συντάσσεται μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, σας ενημερώνουμε ότι η ΟΤΟΕ δεν έκανε πρόσθετη παρέμβαση, ως όφειλε, υπέρ των συναδέλφων.

Ωστόσο, παραμένει ευχής έργον να έχουμε στους αγώνες μας και τη συνδρομή της ΟΤΟΕ.

>

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΙΛΤΕ 40-17.7.17

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΙΛΤΕ 41-18.7.17