“Μετρήσαμε” την πρώτη εβδομάδα του ανυποχώρητου Αγώνα μας έξω από το Κεντρικό… Και θα συνεχίσουμε να μετράμε ακάθεκτοι μέχρι την τελική μας δικαίωση! (φωτογραφίες)

Συνάδελφοι,

Η πρώτη εβδομάδα των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων ολοκληρώθηκε. Και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα, αν η διοίκηση της τράπεζας δε συνειδητοποιήσει σύντομα ότι η αδιάλλακτη στάση της δε μας πτοεί, αλλά αντίθετα σφυρηλατεί τη θέλησή μας και την πίστη μας για τη δικαίωσή μας. Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που εξαγγείλαμε τις κινητοποιήσεις μας ότι πρόκειται για τον νυν υπέρ πάντων Αγώνα μας που δεν μπορεί να έχει άλλο αποτέλεσμα από την τελική μας ΝΙΚΗ!

Αποτιμώντας αυτές τις πρώτες μέρες των κινητοποιήσεών μας, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία των συναδέλφων που κατέφθασαν για να μας υποστηρίξουν και άμεσα παρασύρθηκαν από την ορμητική και μαχητική μας διάθεση.

Καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, που είναι κάλεσμα σύσσωμης της ιονικής οικογένειας και να επιδείξουν τη συναδελφική αλληλεγγύη που πάντα διέκρινε το χώρο μας, ώστε να νιώσουν να τους διαπερνά ο ζωντανός αγωνιστικός παλμός και να… κολλήσουν κι αυτοί το “μικρόβιο” της πίστης για την τελική μας δικαίωση!

Οι “γνωστοί – άγνωστοι” που ανέλαβαν δράση και εξαφάνισαν τα πανό μας την πρώτη μέρα, πιθανώς πιστεύοντας ότι αυτή τους η κίνηση θα προκαλούσε την πτώση του αγωνιστικού μας ηθικού, συνειδητοποίησαν το μεγάλο τους σφάλμα, αφού αυτές οι ενέργειες μας πεισμώνουν και αποδεικνύουν ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Τα πανό μας είναι ξανά εκεί, όρθια και περήφανα, όπως θα δείτε και στο νέο φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε από την Πέμπτη και Παρασκευή (23-24/3), με τους συναδέλφους να περιφρουρούν με αποφασιστικότητα τον αγώνα μας.

Την επόμενη εβδομάδα θα συνενωθούν με τον αγώνα μας και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις για να μαζικοποιήσουμε και να διευρύνουμε τη δυναμική του.

Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι τα συστημικά ΜΜΕ που εξαρτώνται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που ταυτίζονται με αυτά της τράπεζας, θα προσπαθήσουν να καταπνίξουν τη φωνή μας. Προσδοκία μας είναι ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμα αδέσμευτοι και με συνείδηση καθήκοντος δημοσιογράφοι, τους οποίους καλούμε να προβάλουν τα δίκαια αιτήματά μας στον ελληνικό λαό.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτη “εκπλήξεις” για τη διοίκηση της τράπεζας, τις οποίες και θα δει να εκτυλίσσονται στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το Κεντρικό της κατάστημα…

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται μεν για μερικές στιγμές χαλάρωσης, ωστόσο παράλληλα θα επιχειρηθεί οργανωτική ανασύνταξη ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί τη δεύτερη εβδομάδα των κινητοποιήσεών μας. Καλούμε και τους συναδέλφους να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, επικοινωνώντας με άλλους συναδέλφους και μεταφέροντας το μήνυμα του αγώνα μας και της αναγκαίας, καθημερινής παρουσίας όλων των Ιονικάριων στο Πανιονικό Κάλεσμα έξω από Κεντρικό!

.

  • Δε θα υποχωρήσουμε μπροστά στην αδιαλλαξία της τράπεζας

  • Δε θα καταφέρουν να υπονομεύσουν τη θέλησή μας όποιες τακτικές και αν ακολουθήσουν

  • Δε θα αφήσουμε τη μόνιμή εγκατάστασή μας έξω από το Κεντρικό…

Μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων μας!

.

  • Πλήρης αποκατάσταση του εφάπαξ που δικαιούμαστε με βάση την εγγυητική ευθύνη της τράπεζας

  • Επαναλειτουργία του κλάδου κύριας σύνταξής μας ΤΑΠΙΛΤ-ΙΚΑ για την έκδοση των εκατοντάδων συνταξιοδοτικών αποφάσεων που παραμένουν σε εκκρεμότητα επί τριετία

  • Υπεύθυνη διοίκηση και αξιοκρατία στην ανακεφαλαιοποιημένη με τις θυσίες του ελληνικού λαού Alpha Bank

  • Επαγγελματικό management για την ομαλή λειτουργία συνολικά του τραπεζικού συστήματος με λογοδοσία και ανάληψη ευθύνης

  • Ανακούφιση των δανειακών βαρών των ασθενέστερων ομάδων των συμπολιτών και των συναδέλφων μας

.

Σ Υ Ν Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι !

Είναι χρέος κάθε Ιονικάριου να δίνει καθημερινά το παρών έξω από το Κεντρικό υπερήφανα, ανυποχώρητα και με μαχητική διάθεση για τη δικαίωσή μας! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και οφείλετε να ανταποκριθείτε ΟΛΟΙ στο κάλεσμά μας, να στηρίξετε μαζικά την προσπάθειά μας και να παλέψουμε ΜΑΖΙ για τα δίκαια και τεκμηριωμένα αιτήματά μας απέναντι στην προκλητική αδιαλλαξία της τράπεζας!

>

Μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια! Η υπόθεση του αγώνα μας αφορά όλους! Η επίμονη, αγωνιστική, μαζική και ανυποχώρητη στάση μας είναι το μεγάλο μας όπλο απέναντι στην προκλητική αδιαφορία της τράπεζας για να επιτύχουμε τη δικαίωση των αιτημάτων μας!

Ανήμερα της μεγάλης εθνικής μας εορτής που συμβολίζει την επανάσταση, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας, σας καλούμε στη δική μας Πανιονική Επανάσταση για την απελευθέρωσή μας από τα δεσμά της Alpha Bank!

>

Την ιστορία γράφουν οι ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

.

.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

>

ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ

>

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ

.

.

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ

>

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 9:00 π.μ.

.

. Ο Λ Ο Ι   Μ Α Ζ Ι    Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε !

.

Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι   Θ Α   Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε !

>

.

Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις Πέμπτη & Παρασκευή (23-24/3):