Το… αδιαχώρητο επικράτησε στην κοπή πίτας του συλλόγου μας την Παρασκευή 17/2! “Αποδεικτικό υλικό” και “ντοκουμέντα” από την εκδήλωση!

Την Παρασκευή 17/2 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου μας. Στο κέντρο “Οινόκηπος – Στέκι του Θανάση” στην Καισαριανή επικράτησε το… αδιαχώρητο και εν τέλει αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους συναδέλφους που συνέρρευσαν μαζικά στην εκδήλωση, καθώς ούτε εμείς οι ίδιοι δεν είχαμε υπολογίσει σωστά το… μέγεθος της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ! Για τη νέα χρονιά ευχόμαστε αυτό να ήταν το… πρώτο και μοναδικό μας λάθος και να συνεχίσει ο σύλλογός μας να αναπτύσσεται και να εδραιώνεται στη συνείδηση των συναδέλφων ως ο μοναδικός θεματοφύλακας των ιδανικών και των αξιών της ιονικής οικογένειας.

Στην εκδήλωση κυριάρχησαν το τραγούδι, τόσο από την ορχήστρα και τους τραγουδιστές του κέντρου, όσο και από τις “φωνές” της ιονικής οικογένειας συναδέλφους Πλούταρχο Κούσουλα και Ιπποκράτη Ξυλά που έδωσαν για μία ακόμα φορά μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση, το αστείρευτο κέφι και ο χορός μέχρι… τελικής πτώσεως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο “τυχερός” της βραδιάς ήταν το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, ο αγαπητός σε όλους Παναγιώτης Χαλικιάς, που κέρδισε ένα φλουρί κωνσταντινάτο και όλοι του ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να ήταν ένας οιωνός για ένα χαρούμενο 2017 με υγεία και ευτυχία για τον ίδιο και τους αγαπημένους του.

Η γιορτή αυτή αποτέλεσε την αφετηρία των καθιερωμένων, ετήσιων εκδηλώσεων της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, που θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το 2017 άλλωστε θα είναι μία χρονιά-ορόσημο για τους απανταχού Ιονικάριους, αφού το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την πολυπόθητη συγχώνευση των συλλόγων, ώστε η ιονική οικογένεια να πορευθεί στο εξής ενωμένη και απερίσπαστη.