Κοπή πίτας ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το 2017! Την Παρασκευή 17/2, στην ταβέρνα “Οινόκηπος” (πρώην “Στέκι του Θανάση”) στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 240)

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στα πλαίσια της περαιτέρω σύσφιγξης των σχέσεων των συναδέλφων και για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά, με χαρά σας προσκαλεί στη Γιορτή που διοργανώνει για την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 μ.μ. στην ταβέρνα “Οινόκηπος” (πρώην “Στέκι του Θανάση”) στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 240).

Θα ακολουθήσει εορταστικό γεύμα με πλούσιο μενού που θα πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική. Εκτός του σταθερού καλλιτεχνικού σχήματος της ταβέρνας, θα τραγουδήσουν επίσης οι “πρώτες φωνές” της ιονικής οικογένειας, συνάδελφοι Ιπποκράτης Ξυλάς (λαϊκά) και Πλούταρχος Κούσουλας (παραδοσιακά).

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των εκδηλώσεων για το “ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ” πέρυσι, η γιορτή αυτή αποτελεί την αφετηρία των φετινών εκδηλώσεων της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, που θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα. Το 2017 άλλωστε θα είναι μία χρονιά-ορόσημο για τους απανταχού Ιονικάριους, αφού το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την πολυπόθητη συγχώνευση των συλλόγων, ώστε η ιονική οικογένεια να πορευθεί στο εξής ενωμένη και απερίσπαστη.

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με το μοναδικό τρόπο της ιονικής οικογένειας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

.

*Η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 12 ευρώ

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού (ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών).

.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας γι’ αυτό…

.

Σπεύσατε άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή !

Για οποιαδήποτε πληροφορία και κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σύλλογό μας.

.

.
.


Οδηγίες πρόσβασης:

Η ταβέρνα “Οινόκηπος” (πρώην “Στέκι του Θανάση”) βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 240 στην Καισαριανή, πλησίον του Δημοτικού Γηπέδου Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος”.

Για όσους προσέλθετε με ιδιωτικά μέσα θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ, ενώ με τα δημόσια ΜΜΜ μπορείτε να προσέλθετε με το λεωφορείο 224 (κεντρικές στάσεις: ΟΤΕ Πεδίου Άρεως – Πολυτεχνείο – Πλ. Κάνιγγος – Ζωοδόχου Πηγής – Ακαδημίας – Σύνταγμα) και να κατεβείτε στην πλησιέστερη στην ταβέρνα, προτελευταία στάση της γραμμής “Παιδική Χαρά”.

Ώρα προσέλευσης: 20:00 μ.μ.