Καλό ταξίδι Άκη!

Έφυγε από κοντά μας ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο συνάδελφός μας Θεοδόσης (Άκης) Κουλούρης, που είχε υπηρετήσει στη Διεύθυνση Χορηγήσεων της Ιονικής Τράπεζας. Ο εκλιπών διακρινόταν για την υψηλή συγκρότησή του, το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Εκ μέρους της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, επίσης συναδέλφισσά μας, Ελένη Γεωργιάδου, καθώς και στις κόρες τους, Σίλβια και Μαριαλένα. Πάντα τονίζουμε ότι η σπουδαιότερη παρακαταθήκη που αφήνουμε πίσω μας είναι η μνήμη και ο Άκης είναι σίγουρο ότι δε θα ξεχαστεί από τους συναδέλφους που ανάμεσά τους είχε μόνο φίλους, αλλά επίσης θα συνεχίσει να συντροφεύει για πάντα στις αναμνήσεις και τις σκέψεις τους τόσο τη σύζυγό του, όσο και τις πολυαγαπημένες του κόρες.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 24/1, στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Νέου Ηρακλείου και καλούμε όλους τους συναδέλφους που γνώρισαν τον Άκη να δώσουν το παρών για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο δε ενταφιασμός του εκλιπόντος, κατόπιν επιθυμίας του, θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Λευκίμμη Κέρκυρας.

Καλό ταξίδι Άκη!