Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις… επιβεβαιώνεται η κατάθεση του συναδέλφου μας Παντελή Τσίτου για την ουσιαστική εκμηδένιση της επισφαλούς επένδυσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK!

Στην πρόσφατη διαδικασία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων για τη χορήγηση στους συλλόγους μας των στοιχείων της επένδυσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, ο τεχνοκράτης συνάδελφός μας  Παντελής Τσίτος, πρώην Διευθυντής Ιδιωτών στην Alpha Finance, επενδυτικό βραχίoνα του ομίλου ALPHA BANK, “ξεγύμνωσε” με τα ακλόνητα επιχειρήματά του τη διάτρητη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη διοίκηση του ταμείου για τη λήψη της απόφασης επένδυσης στην ΑΜΚ της ATTICA BANK και επιπλέον παρουσίασε με σαφήνεια την ουσιαστική εκμηδένιση των 55,5 εκατ. ευρώ που επενδύθηκαν!

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις… η κατάθεση-κόλαφος του συναδέλφου μας επιβεβαιώθηκε… μέχρι κεραίας, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα και με βάση το νέο νόμο περί ανακεφαλαιοποιήσεων αναμένεται να αυξηθεί το ποσοστό του δημοσίου σε βάρος των μετόχων, οδηγώντας στην ουσιαστική -αν όχι στην ολοκληρωτική- εκμηδένιση της επένδυσης των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK!

Πλέον νομίζουμε δεν υφίσταται καμία αμφισβήτηση για το μείζον ατόπημα της διοίκησης του επικουρικού μας ταμείου να αποφασίσει μέσα από διάτρητες διαδικασίες τη συμμετοχή στην ΑΜΚ της ATTICA BANK με 55,5, εκατ. ευρώ, τα οποία ουσιαστικά πλέον έχουν γίνει καπνός! Έστω κι αργά πρέπει να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες αφενός μεν για να “σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται” και αφετέρου δε για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους πήραν αυτήν την εμφανώς επιβλαβή απόφαση για τα συμφέροντα του ταμείου και των ασφαλισμένων μελών του!

Η υπόθεση πλέον έχει λάβει διαστάσεις και σας παρεθέτουμε δύο σημερινά δημοσιεύματα που αναδεικνύουν τόσο την πτωτική πορεία της ATTICA BANK όσο και τις προσπάθειες του συλλόγου μας για απόδοση δικαιοσύνης μέσω των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν για τη χορήγηση των στοιχείων της απόφασης της επένδυσης και την κατάθεση-κόλαφο του συναδέλφου μας Παντελή Τσίτου στη διαδικασία εκδίκασής τους:

Attica Bank: Κίνδυνος ΑΜΚ υπέρ του Δημοσίου

Πηγή: www.euro2day.gr/

Τη συνδρομή της Δικαιοσύνης ζητούν ασφαλισμένοι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για τη συμμετοχή του Ταμείου στην ΑΜΚ της Attica Bank

Πηγή: www.bankingnews.gr/