Ο συνάδελφος Θανάσης Χατζητριανταφύλλου αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρίδη

Ο συνάδελφος Θανάσης Χατζητριανταφύλλου παραβρέθηκε τη Δευτέρα (12/12) στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος συναδέλφου και στενού του φίλου Γιώργου Σταυρίδη. Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Γιώργο στην τελευταία του κατοικία και ο Θανάσης αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό λόγο τον εξαίρετο συνάδελφο και φίλο του:

Σήμερα 12/12/2016 το πρωί αποχαιρετούμε έναν πολύ καλό φίλο και πολύ αγαπητό συνάδελφο στη δική μας Τράπεζα, την ΙΟΝΙΚΗ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ. Έφυγε και πήγε να συναντήσει την Ντίνα του που τη στερήθηκε τόσα χρόνια και νοστάλγησε την αγάπη της, τη φροντίδα της, την προστασία της. Έφυγε και πήγε να συναντήσει τον Γιάννη τον Οικονόμου, τον Γιάννη τον Σιούμη, τον Γιάννη τον Τσίτσα, τον Μάριο, τον Αιμίλιο, εκλεκτούς και καλούς φίλους που τόσο πολύ τον αγάπησαν για την καλοσύνη του, την χωρίς υστεροβουλία συμπεριφορά του και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

ΓΙΩΡΓΟ όλοι αυτοί που έφυγαν αλλά και εμείς που μείναμε σε ζηλεύανε και σε ζηλεύουμε γιατί θα μείνεις στην καρδιά μας για πάντα ως ένας πραγματικός φίλος και συνάδελφος. Γιατί ποτέ δεν ήξερες να πεις κακή κουβέντα για κανένα, ακόμη και γι αυτούς πού σε έβλαψαν. Πάντα με τον καλό λόγο στα χείλη σου από τη μεγαλοσύνη σου.

ΓΙΩΡΓΟ σε αποχαιρετούμε όλοι με μεγάλη αγάπη, υπερήφανοι που υπήρξαμε φίλοι σου και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.”