Επιστολή προς τον Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή COO της Τράπεζας κο Σπύρο Φιλάρετο για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος της υποστελέχωσης της υπηρεσίας συνταξιοδότησης του ΤΑΠΙΛΤ (ΙΚΑ) – Είτε θα δοθεί άμεσα λύση, είτε θα την επιβάλουμε!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας στη δεύτερη συνεδρίασή του στις 8/6/16 ασχολήθηκε με σημαντικά θέματα και ζωτικής σημασίας εκκρεμότητες που υφίστανται για τους συναδέλφους μας.

Ένα θέμα άμεσης προτεραιότητας στο οποίο επιδιώκουμε να δώσουμε λύση είναι το τεράστιο πρόβλημα που υφίσταται στην απονομή οριστικών συντάξεων λόγω της υποστελέχωσης της υπηρεσίας Κλάδου Σύνταξης του ΤΑΠΙΛΤ (στα συγχωνευμένα ταμεία του ΙΚΑ). Για το θέμα αυτό έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες δίχως ανταπόκριση και πλέον τα περιθώρια υπομονής μας έχουν εξαντληθεί.

Ως ύστατη προσπάθεια επικοινωνίας με τη διοίκηση της Τράπεζας απευθύνουμε την κάτωθι επιστολή προς τον Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή COO Alpha Bank κο Σπύρο Φιλάρετο για την άμεση διευθέτηση αυτού του σοβαρού θέματος. Σε περίπτωση που εκ νέου δεν βρεθεί λύση, αναλύουμε στην επιστολή ότι με τις δυναμικές ενέργειές μας θα την επιβάλουμε!

Επιστολή προς κο Σπύρο Φιλάρετο