“Νόηση και Λογικότητα”: Ένα εξαιρετικό βιβλίο για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στον κόσμο της γνώσης – Του συνάδελφου Ανδρέα Μπάφη

Ανδρέας Μπάφης 1

Πρόσφατα έφτασε στα χέρια μου το βιβλίο “Νόηση και Λογικότητα – Τα γνωστά και τα γνώσιμα” του Μίλτου Λειβαδίτη, Ομότιμου Καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αν και δε συνηθίζω δημόσια να προτείνω συγκεκριμένα αναγνώσματα, καθόσον είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι έχουν τις δικές τους προτιμήσεις και ταυτότητα, με βάση τις οποίες καθορίζουν τις επιλογές τους, θεώρησα ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει κανείς να το αποκτήσει και να “ρουφήξει” σελίδα-σελίδα το τρομερά ενδιαφέρον περιεχόμενό του, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ.

Το βιβλίο αποτελεί ένα ευχάριστο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της νόησης και το στοιχείο που το καθιστά ιδιαίτερο είναι ότι απευθύνεται όχι μόνο στους ειδικούς, αλλά σε ένα ευρύτερο σκεπτόμενο κοινό που θεωρεί ότι ο θεωρητικός στοχασμός αποτελεί δημιουργική αναζήτηση που καλύπτει σημαντικές ψυχολογικές-νοητικές ανάγκες των ανθρώπων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το Δελτίο Τύπου που σας παραθέτω στη συνέχεια.

Δελτίο Τύπου

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. και όσοι επιθυμούν δύνανται να το προμηθευτούν άμεσα από τα βιβλιοπωλεία των Εκδόσεων ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
(Ναυαρίνου 20 – Αθήνα, Μικράς Ασίας 76 – Γουδή, Παναγίας Δέξιας 5 -Θεσσαλονίκη)
ή και από οποιοδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο κατόπιν παραγγελίας.