ΣΥΙΛΤΕ Νο 47. ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6-7 ΜΑΪΟΥ! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ! ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η επίθεση στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού κλιμακώνεται και χρειάζεται να απαντηθεί αποφασιστικά, με ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση. Κατακτήσεις και δικαιώματα που με αγώνα και αίμα εργατών κερδήθηκαν, σήμερα με μεγάλη ευκολία καταργούνται, οδηγώντας σε χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ανεργία, ανασφάλεια και αυξημένη φτώχεια.

Το αντιασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση την Κυριακή θα έχει ολέθριες, μακροχρόνιες επιπτώσεις στους σημερινούς και αυριανούς συνταξιούχους όλων των ταμείων και όλων των κλάδων, στους εργαζόμενους και στη νεολαία!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ιονικής καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους και τους απανταχού εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και αγωνιστικά στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Παρασκευή και το Σάββατο 6 – 7 Μαΐου, καθώς και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ αφενός για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και αφετέρου για να στείλουν μήνυμα ενότητας και αγώνα ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ!

  • Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος!

  • Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 10.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ 10:00 π.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ