Προλάβετε την τελευταία θεατρική παράσταση «Τώρα Βλέπω» με πρωταγωνιστή το συνάδελφο Στάθη Καστρίτη, αύριο Παρασκευή 19/4 ώρα 21:30 μ.μ. (θέατρο Εύπολις art, Νέος Κόσμος)

Ο Στάθης Καστρίτης είναι ένας αγαπητός σε όλους μας συνάδελφος που υπηρέτησε επί σειρά ετών στο κατάστημα Ιτέας. Εκτός από την εργασία του στην τράπεζα, η πραγματική του αγάπη και ενδιαφέρον παρέμεινε πάντα το θέατρο και η υποκριτική, έχοντας διαγράψει μία σημαντική πορεία στο χώρο.

Ο συνάδελφος διακρινόταν από την ξεχωριστή αυτή ιδιοσυγκρασία που διέπει τους ανθρώπους με καλλιτεχνική φλέβα και τους κάνει να βλέπουν και να παρουσιάζουν τον κόσμο από μία ιδιαίτερη οπτική. Ωστόσο, ταυτόχρονα παρέμεινε συνεπής στους αγώνες του Συλλόγου μας, αλλά και προσηλωμένος στις ιδεολογικές του πεποιθήσεις, κάτι που σίγουρα είναι άξιο σεβασμού, ακόμα και αν κάποιος δε συγκαταλέγεται στο ίδιο «στρατόπεδο».

Ο Στάθης πλέον έχει αποχωρήσει από την τράπεζα, αλλά όχι από τα θεατρικά δρώμενα. Μάλιστα, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τώρα Βλέπω» της Κατερίνας Λαμπράκη που ανεβαίνει στο Θέατρο «Εύπολις art» (Εγγελή 10, Ν.Κόσμος, πλησίον μετρό) ώρα 9:30 μ.μ.. Η παράσταση γνώρισε επιτυχία και αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου ολοκληρώνει την πορεία της αφού ο συνάδελφος και το υπόλοιπο καστ θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να απολαύσετε Στάθη σε πρωταγωνιστικό ρόλο και να στηρίξετε τη δουλειά του, σε ένα έργο που προσπαθεί να ανακαλύψει κατά πόσον η αισιοδοξία είναι έμφυτο ή επίκτητο χαρακτηριστικό, ίσα ίσα που προλαβαίνετε!

Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι δώσετε το παρών, θα φύγετε ικανοποιημένοι, έχοντας να πείτε έναν πολύ καλό λόγο για τις υποκριτικές ικανότητες του συναδέλφου!

Γενική είσοδος 7 ευρώ