ΣΥΙΛΤΕ Νο 72. Θεσσαλονίκη. Ημερίδα ενημέρωσης για τα ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα – Ταμείο Υγείας – ΤΑΠΙΛΤΑΤ

Συνάδελφοι,

Είναι γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν επέλθει ριζικές αλλαγές στο χάρτη των εργασιακών και ασφαλιστικών ζητημάτων των ασφαλισμένων. Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ δύσκολο να είστε ενημερωμένοι για τις πλέον λεπτομερείς εξελίξεις στα συγκεκριμένα αυτά θέματα, αποφασίσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό και ειδικότερα:
Προγραμματίσαμε και θα υλοποιήσουμε σειρά επισκέψεων για ενημέρωσή σας σε όλη την Ελλάδα. Σας καλούμε, λοιπόν, να παρευρεθείτε για την έγκυρη ενημέρωσή σας στη ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογός μας στη Θεσαλονικη τη Δευτέρα 10/12 στις 18.00 μμ στο ξενοδοχείο «Porto Palace» στην οδό 26ης Οκτωβρίου 65. Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν η επίκουρος καθηγήτρια εργατικού δικαίου Νομικής Αθηνών κ. Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου και η υπεύθυνη ασφαλιστικού του Συλλόγου μας κ. Μαρία Φιλιπποπούλου.
Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες σε όλη την περιφέρεια για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς. Στις ημερίδες αυτές θα παρουσιαστούν και αναλυθούν λεπτομερώς οι μεταβολές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας θέματα (περικοπές συντάξεων κλπ), το εφάπαξ και τις αποζημιώσεις μετά από την ψήφιση του πρόσφατου μεσοπρόθεσμου, καθώς και οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα του κλάδου υγείας που ανέκυψαν μετά από την ένταξή μας στον ΕΟΠΥΥ. Επίσης θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση και τις προοπτικές της επικουρικής μας ασφάλισης (ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ).
Παράλληλα, αυτές οι εκδηλώσεις θα αποτελέσουν και την καλύτερη ευκαιρία για να σας ενημερώσουμε για τους σκοπούς, τη δράση και την προοπτική του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων της Ιονικής, καθώς και για να συνδιαμορφώσουμε τη στρατηγική του.
Τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τις ζωές μας και η παρουσία και συμμετοχή όλων των συναδέλφων, εν ενεργεία και συνταξιούχων, επιβάλλεται προκειμένου να έχουν υπεύθυνη και λεπτομερή ενημέρωση.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ                        Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ