Οι Ιονικάριοι γλέντησαν με την ψυχή τους και στο Ιονικό Αντάμωμα Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (6/3)! “Ντοκουμέντα” από την επιτυχημένη εκδήλωση

Το ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Δυτικής Ελλάδας που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (6/3) στην Πάτρα προστέθηκε στην αλυσίδα των επιτυχημένων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η “Ιονική Ενότητα” το τελευταίο διάστημα, μετά από τις αντίστοιχες της Αθήνας και της Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα. Οι συνάδελφοι συνέρρευσαν στο κέντρο “Ακταίον” στην παραλία των Πατρών με διάθεση να ζήσουν μία αξέχαστη ιονική εμπειρία, από αυτές που ξέρει να προσφέρει μονάχα ο σύλλογός μας. Μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι η εκδήλωση τελικά τους προσέφερε ακόμα περισσότερα από όσα προσδοκούσαν καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για πρώτη φορά από την πώληση της τράπεζας σε μία πανιονική γιορτή, όπου κυριάρχησαν το αστείρευτο κέφι, ο αδιάκοπος χορός και η διασκέδαση!

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι το συνεχιζόμενο… “σουξέ” του “ΙΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ” και στην Πάτρα μας χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά μας δημιουργεί και την ευθύνη ώστε η εκδήλωση να καταστεί θεσμός τα επόμενα χρόνια με ακόμα καλύτερη οργάνωση και ει δυνατόν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την παρουσία τους και το αστείρευτο κέφι που δημιούργησαν, τα στελέχη του συλλόγου μας Αναστασία Αναστασίου, Γιώργο Κονταρίνη και Άγγελο Πετράκο για την προσπάθειά τους για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ΙΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ και τους συναδέλφους Ιπποκράτη Ξυλά και Πλούταρχο Κούσουλα για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην εκτέλεση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο νέο ιδιοκτήτη του κέντρου, κο Δημήτρη Παπαχριστόπουλο, στον σεφ και τους σερβιτόρους για το εξαιρετικό μενού και την εξυπηρέτηση που μας προσέφεραν. Συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους της Πάτρας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια διότι τα καλά μαγαζιά και υπεύθυνοι επαγγελματίες σπανίζουν.

Ακολουθεί πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που αποτυπώνει, έστω και μερικώς, τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Τα ντοκουμέντα αυτά θα θυμίζουν πάντα σε όσους τυχερούς έδωσαν το παρών όσα εκτυλίχθηκαν στο πρώτο ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Δυτικής Ελλάδας.