Ακόμα… χορεύουν στη Λάρισα με το ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Κεντρικής Ελλάδας! Ντοκουμέντα από την εκδήλωση της 28/2!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (28/2) το πρώτο ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα στο Κέντρο “Village! Οι συνάδελφοι που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των συλλόγων μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για πρώτη φορά από την πώληση της τράπεζας σε μία πανιονική γιορτή! Το αστείρευτο κέφι, ο αδιάκοπος χορός και η διασκέδαση με τον τρόπο της Ιονικής αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!

Η επιτυχία του πρώτου ΙΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ στη Λάρισα με τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων δικαίωσε το εγχείρημα των συλλόγων μας αναδεικνύοντας τη “δίψα” τους για αντίστοιχες εκδηλώσεις, δημιουργώντας παράλληλα παρακαταθήκη για να καταστεί το ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ θεσμός για όλους τους Ιονικάριους της Κεντρικής Ελλάδας!

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την παρουσία τους και το αστείρευτο κέφι που δημιούργησαν, τα στελέχη του συλλόγου μας Γιαννόπουλο Γιάννη μέλος του Δ.Σ. της Ιονικής Ενότητας, Χαϊδούτη Αντώνη, Μπουτουρέλη Άρη, Βάλλα Αρετή και Οικονόμου Ελευθερία για την κοπιώδη προσπάθειά τους για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ΙΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ και τους συναδέλφους Πλούταρχο Κούσουλα και Θέμη Καρακατσάνη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην εκτέλεση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Ακολουθεί πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που αποτυπώνει, έστω και μερικώς, τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Τα ντοκουμέντα αυτά θα θυμίζουν πάντα σε όσους τυχερούς έδωσαν το παρών όσα εκτυλίχθηκαν στο πρώτο ΙΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Κεντρικής Ελλάδας.