Την Τρίτη 6/10 στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” κατοχυρώνουμε την επικουρική μας σύνταξη με τη μαζική μας προσέλευση στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ιονική Ενότητα!

Η Πέμπτη 1/10/20215 θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της πλειονότητας των συνταξιούχων συναδέλφων μας που λαμβάνουν επικουρική σύνταξη από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ως η “Μαύρη Πέμπτη” για την επικουρική μας ασφάλιση!

Είναι δεδομένο ότι οι τελευταίες εξελίξεις, με την κατάσταση να βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου, απαιτούν δυναμική αντίδραση που μονάχα η Ιονική Ενότητα μπορεί να εγγυηθεί.

  • Την Τρίτη 6/10, στις 17:30 μ.μ. ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνταξιούχων “Ιονική Ενότητα” και ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ιονικής σε συνεργασία με τους ασφαλιστικούς και νομικούς μας συμβούλους, διοργανώνουμε ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση της πρότασης-λύσης της μετάπτωσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ. Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” στην οδό Πανεπιστημίου 52, προκειμένου να σας αναλύσουμε την ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη πρόταση του συλλόγου μας. Στην ημερίδα θα δώσουν το παρών ο ασφαλιστικός σύμβουλος του συλλόγου μας, τέως υπουργός κος Γιώργος Κουτρουμάνης και η νομική και ασφαλιστική μας σύμβουλος, καθηγήτρια Ασφαλιστικού Δικαίου Νομικής Αθηνών, κα Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου. Όσοι συνάδελφοι θα έχετε μέχρι τότε παραλείψει να υπογράψετε τη σχετική αίτηση υπαγωγής του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ, θα έχετε την ευκαιρία να το πράξετε επί τόπου, ώστε να ολοκληρωθεί η συλλογή των αιτήσεων που θα καταθέσουμε μαζί με την πρότασή μας, από κοινού με άλλους συλλόγους που έχουν επίσης προσκληθεί, στο νέο Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Αναστάσιο Πετρόπουλο. Αναμένουμε από τον Υφυπουργό να αφουγκραστεί την αγωνία μας και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας, προχωρώντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση αυτού του προβλήματος μείζονος σημασίας που αφορά 11.000 ασφαλισμένους. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βρισκόμαστε στις επάλξεις ώστε να ξεδιπλώσουμε ένα πρόγραμμα αγωνιστικής προοπτικής που απαιτεί μαζική συμμετοχή και υποστήριξη.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/10 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΤΙΤΑΝΙΑ”