Καλή σοδειά Σιαμπάν!

Ο συνάδελφός μας Σιαμπάν Τουντσάη αποχώρησε με την εθελούσια έξοδο και ήδη εγκατεστημένος στον Ίασμο Κομοτηνής ασχολείται εντατικά με την καλλιέργεια καρυδιών. Πέραν του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η νέα του δραστηριότητα, μπορεί να συμβάλει και στη βελτίωση του εισοδήματός του.

Μάλιστα, ο Σιαμπάν έφερε από την Τουρκία μία άριστη ποιότητα καρυδιού (Chandler με επικονίαση  Franquette) και ήδη αρκετοί συνάδελφοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με αυτήν την καλλιέργεια, έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να τους ενημερώσει για την προμήθεια φυτών και τις τεχνικές καλλιέργειας.

Ο σύλλογός μας εύχεται στον… αεικίνητο συνάδελφο να έχει μία ευχάριστη πορεία στη νέα του ασχολία μετά τη συνταξιοδότησή του, καθώς επίσης μαζί με τη σύζυγό του, Σεζίν, να χαίρονται την κόρη τους Ναφχιέ που έχει αποκτήσει τρία αγόρια και τη δεύτερη κόρη τους Μουμινέ.

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συνάδελφο στο 6937267783.