Ώρες επικοινωνίας (19:30 – 21:30 μ.μ.) με τον συνάδελφο Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη, τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου μας για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων ή άλλων δανειακών εκκρεμοτήτων

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με δημοσίευμά μας (βλ. εδώ), ο Σύλλογός μας έχει καθιερώσει μηχανισμό αντιμετώπισης κόκκινων δανείων και προβλημάτων δανειακών υποχρεώσεων συναδέλφων μας, με νέο τεχνικό σύμβουλο τον συνάδελφο Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη.

Ο νέος μηχανισμός έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία και το ενδιαφέρον των συναδέλφων είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, αφού πολλοί έχουν ήδη απευθυνθεί στο Σύλλογό μας αναζητώντας συμβουλές και καθοδήγηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Ο συνάδελφος Λάκης Βασιλειάδης, ο οποίος μέσα από τη σταδιοδρομία του απέκτησε βαθύτατες γνώσεις στα θέματα των δανειακών συμβάσεων και της διαχείρισής τους, δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους συναδέλφους και ασχολείται – αμισθί βεβαίως – προσωπικά με την περίπτωση του καθενός.

Ωστόσο, επειδή κάθε υπόθεση απαιτεί την απαραίτητη μελέτη, προετοιμασία και προεργασία για να προχωρήσει, κατόπιν αιτήματος του Λάκη, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι που θέλουν να ζητήσουν τη βοήθειά του, να επικοινωνούν μαζί του αποκλειστικά μεταξύ 19:30 – 21:30 μ.μ..

Για μία ακόμα φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Λάκη για την προσπάθεια που καταβάλλει να συνδράμει τους πληττόμενους συναδέλφους και είμαστε βέβαιοι ότι θα σεβαστείτε την επιθυμία του.