Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» από το Συνεταιρισμό μας

Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ»

από το Συνεταιρισμό μας

σε συνεργασία με

Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίησή μας που μετά από σημαντικές προσπάθειες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2022 ενεργοποιείται το Νέο Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο επεξεργάστηκαν, σχεδίασαν και διαπραγματεύτηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Συλλόγου μας συνάδελφοι Νίκος Αλεξόπουλος και Μαρία Φιλιπποπούλου. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει στα μέλη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με άκρως προνομιακή τιμή και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους.

 

Κατόπιν της νέας μας συνεργασίας με τη HealthNet καταφέραμε να εξασφαλίσουμε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ασφαλιστική κάλυψη σε 39 Νοσηλευτικά Ιδρύματα (όπως Όμιλος Ιατρικού – Ιασώ – ΥΓΕΙΑ – Μητέρα – Ευρωκλινική – Metropolitan – Βιοκλινική – ΑσκληπιείοΕρρίκος Ντινάν κ.λπ. ) και σε 393 Συμβεβλημένα Δίκτυα Ιατρικών-Διαγνωστικών Παροχών (EUROMEDICA, AFFIDEA, ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΙΑΣΙΣ, Α – ΠΡΟΛΗΨΙΣ κ.λπ.).


ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

1. ΚΑΡΤΑ «ΕΛΠΙΔΑ»ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (πρωτοβάθμια περίθαλψη)

Με την Κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» καλύπτονται απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις σε Πανελλαδικό δίκτυο Πολυϊατρείων και Διαγνωστικών κέντρων.

 

(α) Με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ                                       Δωρεάν

(δηλαδή καλύπτεται η ισχύουσα σήμερα συμμετοχή του ασφαλισμένου 15% )            

(β) Με χρήση απλού ιατρικού παραπεμπτικού (χωρίς ΕΟΠΥΥ δηλαδή, μη ασφαλισμένος)            Συμμετοχή (τιμολόγιο ΦΕΚ μείον 20%)

(γ) Επεμβατικές και ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις      Προνομιακός τιμοκατάλογος

 

Ουσιαστικά με την κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» καλύπτεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την επικράτεια :

·         Η απόκτηση της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» για το εν λόγω πρόγραμμα είναι ετήσια

·         Ενεργοποιείται την 1η κάθε μήνα

1 μέλος

25

1 μέλος + 1 οποιοδήποτε ενήλικο μέλος οικογένειας

40

Δύο ενήλικες + 1 τέκνο μέχρι 25 ετών

45

Οικογενειακή (δύο ενήλικες και δύο ή και περισσότερα τέκνα μέχρι 25 ετών)

50

 

·        Ουσιαστικά, με περίπου 2 ευρώ το μήνα κάνετε δωρεάν τις διαγνωστικές σας (κάθε είδους) εξετάσεις (χωρίς όριο ηλικίας και δαπάνης, όσες φορές και αν προσέλθετε στα κατά τόπους συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα)

·        Με περίπου 3 ευρώ το μήνα καλύπτεται ένα ακόμα ενήλικο μέλος της οικογένειάς σας

·        Με περίπου 4 ευρώ το μήνα έχετε την οικογενειακή κάρτα για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας!

 ————————————————

2.  ΚΑΡΤΑ «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» – ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ

Περιγραφή Συνδρομητικής παροχής «ΕΛΠΙΔΑ PLUS».

Πέραν των παροχών της απλής κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» (καλύπτεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη, δηλαδή δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις), σε περίπτωση νοσηλείας ή έλεγχο προβλήματος υγείας που ενδέχεται να οδηγήσει τον ασφαλισμένο σε νοσηλεία,  η κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» καλύπτει επιπλέον:

Α. Απορρόφηση από 10%-20% της οικονομικής συμμετοχής του ασφαλισμένου (εξαιρουμένων των αμοιβών ιατρών, ειδικών υλικών και φαρμάκων) , έως του ποσού των 1.000 ευρώ ανά νοσηλεία, στα συνεργαζόμενα με την Κάρτα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα (βλ. πίνακα στο τέλος) σε όλη την επικράτεια:

Το ποσοστό κάλυψης εξαρτάται από το Νοσηλευτικό ίδρυμα που θα πραγματοποιηθεί η νοσηλεία, καθώς και την έγκαιρη αναγγελία αυτής.

 

Β. Δεύτερη ή περισσότερες ιατρικές εκτιμήσεις Νοσοκομειακών περιστατικών

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις εντός Νοσηλευτικών ιδρυμάτων για δεύτερη ή περισσότερες ιατρικές εκτιμήσεις σε Παθολογικές και χειρουργικές ειδικότητες για περιστατικά υγείας που χρήζουν Νοσοκομειακής περίθαλψης

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις εντός Νοσηλευτικών ιδρυμάτων που τυχόν απαιτηθούν για τη διαμόρφωση της επιπλέον ιατρικής εκτίμησης (ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ)

Σε νοσηλείες όπου ο ασφαλισμένος επιλέξει τον θεράποντα ιατρό κάνοντας χρήση του προνομίου της δεύτερης ή περισσότερων Δωρεάν ιατρικών εκτιμήσεων,  το παραπάνω ποσοστό απορρόφησης μπορεί να εφαρμοστεί και στην αμοιβή του θεράποντα ιατρού, με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης του Συντονιστικού κέντρου της HealthNet με τα στοιχεία αυτού, το νοσηλευτικό ίδρυμα και την προγραμματισμένη ημερομηνία νοσηλείας.

 

Γ. Διαχείριση έκτακτων περιστατικών υγείας στα συμβεβλημένα με την Κάρτα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα

α) Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες

β) Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως του ποσού των 300 ευρώ ανά περιστατικό

 

Δ. Εκπτωτικά χειρουργικά/Παθολογικά πακέτα νοσηλειών

Σε περίπτωση ιδιωτικής νοσηλείας ή χρήσης μόνο του κύριου ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ και σε συνδυασμό με την παροχή Β (Δωρεάν ιατρική εκτίμηση Νοσοκομειακών περιστατικών) παρέχονται οικονομικά πακέτα νοσηλείας καθώς και ευέλικτοι οικονομικοί όροι αποπληρωμής του Νοσηλευτικού ιδρύματος και των ιατρών με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης της HealthNet πριν την νοσηλεία.

 

ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

1. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (DENTAL CARE)

  α) Οδοντιατρικός έλεγχος-καθαρισμός στα συμβεβλημένα Οδοντιατρικά κέντρα με συμμετοχή 15 ευρώ

  β) Οδοντιατρικές πράξεις-επεμβάσεις με προνομιακή συμμετοχή (ενιαία στο Πανελλαδικό δίκτυο των Οδοντιατρικών κέντρων)        

2. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (EYE CARE)

 α) Δωρεάν ετήσιος Οφθαλμολογικός έλεγχος στα συμβεβλημένα Οφθαλμολογικά κέντρα (Μέτρηση οπτικής οξύτητας-Εξέταση στη Σχισμοειδή λυχνία-Τονομέτρηση με Goldman)

 β) Οφθαλμολογικές επεμβάσεις διόρθωσης διαθλαστικών ανωμαλιών (Laser) με προνομιακή συμμετοχή (ενιαία στο δίκτυο των Οφθαλμολογικών κέντρων)

 γ) Δωρεάν αγορά γυαλιών οράσεως έως του ποσού των 250 ευρώ,με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ. Αγορά γυαλιών οράσεως με έκπτωση 60%,  χωρίς χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ.

Η κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» σας παρέχει :

· Τον Πίνακα Παροχών της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» (1) + τον Πίνακα Παροχών της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» (2)

· Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε όλα τα συμβεβλημένα κέντρα με τις προϋποθέσεις που περιγράφουμε στην πρώτη κάρτα

· Οι υπόλοιπες παροχές που αναφέρονται και για νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (δηλαδή την απορρόφηση συμμετοχής σε νοσηλευτικά ιδρύματα που θα κληθούμε να καλύψουμε μετά την αφαίρεση του ποσοστού που καλύπτει το ομαδικό ασφαλιστήριο της τράπεζας, του συνεταιρισμού κ.λπ. και τις οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές παροχές).

 

1 μέλος

38

1 μέλος + 1 οποιοδήποτε ενήλικο μέλος οικογένειας

60

ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (πατήστε εδώ)


  • Η μοναδική προϋπόθεση είναι η επικοινωνία σας με το τηλεφωνικό κέντρο πριν από κάθε πράξη – νοσηλεία (τηλ. 2111002101), το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επομένως, αγοράζοντας την κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» ή «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» (σύμφωνα με τις ανάγκες μας), έχουμε τη δυνατότητα με πολύ μικρό κόστος να μηδενίσουμε τη συμμετοχή μας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη όλης της οικογένειάς μας.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Υγείας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το Συνεταιρισμό μας και την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (τηλ. 2103250692-3-4) ή με το Σύλλογο Συνταξιούχων (τηλ. 2103615765 – 2103640541). 

* Εννοείται ότι έχει εξασφαλιστεί η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τους κανόνες του GDPR.