Καλό ταξίδι Βασίλη

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 53 ετών ο συνάδελφός μας Βασίλης Πουλακίδας, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Διεύθυνση Διοικητικού, τη Διεύθυνση Διεθνών Δραστηριοτήτων, τη Διεύθυνση Γενικών Λειτουργιών και τη Διεύθυνση Γενικών Υπηρεσιών και Προμηθειών. Τον Βασίλη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, πάντοτε με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα, που προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τους πάντες και βεβαίως κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ήταν ένας από τους ηρωικούς 300 συναδέλφους που μέσα στα «μαύρα» χρόνια που ακολούθησαν το ξεπούλημα της τράπεζας, παρέμεινε πιστός στο Σύλλογο της Ιονικής. Ο εκλιπών ήταν επίσης λάτρης του λαϊκού τραγουδιού και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον αξεπέραστο Στέλιο Καζαντζίδη. Τώρα πια θα μας τραγουδά από ψηλά το αγαπημένο του τραγούδι «Δε θα ξαναγαπήσω (το μερτικό μου απ’ τη χαρά)».

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη μητέρα του Ασημίνα και τον αδερφό του Δημήτρη που θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου έγινε στον ιερό ναό Παναγίτσας Γλυκών Νερών και ακολούθησε η ταφή του στο Κοιμητήριο Γλυκών Νερών.

Καλό ταξίδι Βασίλη!