Καλό ταξίδι Άκη – Συλλυπητήρια Κατερίνα

Έφυγε από κοντά μας το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 65 ετών μετά από μακρά μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφός μας Θεαγένης (Άκης) Βιτωράτος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, την Πατησίων, στα Σπάτα ως διευθυντής, το Ψυχικό, στην Αγία Παρασκευή ως διευθυντής, στον Περισσό ως διευθυντής, την Κηφισιά, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ως διευθυντής, στη Νέα Μάκρη ως διευθυντής, στην Πανόρμου ως διευθυντής και τέλος στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Τον Άκη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα, αλλά δυστυχώς αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας την τελευταία 15ετία με συνέπεια να ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του στην επιτυχημένη του πορεία στην τράπεζα είναι βέβαιο ότι θα τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του και επίσης συναδέλφισσά μας Κατερίνα Μελεούνη και στις δύο κόρες τους Ευαγγελία και Μαρία, που θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει την Πέμπτη 28 Απριλίου ώρα 13:00 στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Χαλάνδρι, ενώ η σωρός του θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αργοστόλι Κεφαλονιάς, όπου και θα γίνει η ταφή.

Καλό ταξίδι Άκη!