Αντίο Νίκο

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 71 ετών ο συνάδελφός μας Νικόλαος Πατεράκης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Ρεθύμνου και Τεσσάρων Μαρτύρων Ρέθυμνου. Τον Νίκο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Ο Νίκος είχε έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση στην πορεία της ζωής του, παραμένοντας πιστός πάντα στον Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής, ενώ βέβαια ήταν ένας πραγματικά αγαπητός συνάδελφος που ξεχώριζε με τον εξαιρετικό χαρακτήρα και την καλοσύνη του και έχαιρε της εκτίμησης όλων των συναδέλφων που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του στη πορεία του στην τράπεζα.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς του ανθρώπους, τη σύζυγό του Μποριάνα, τα παιδιά τους Ντιάνα και Γιώργο και τα αδέλφια του Μαρία και Μάρκο, που θα τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του συναδέλφου θα γίνουν αύριο Τετάρτη 30.03.2022 και ώρα 16:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (εντός κοιμητηρίου) στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο χωριό Πρίνες στο Ρέθυμνο.

Καλό ταξίδι Νίκο!