Στη μεγάλη επιστροφή της Επιτροπής Πολιτισμού της Ιονικής, πλήθος συναδέλφων απολαύσαμε την παράσταση «Κοινή Ησυχία» στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» την Κυριακή 13 Μαρτίου

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η μεγάλη επιστροφή της Επιτροπής Πολιτισμού της Ιονικής έγινε πραγματικότητα με την πρώτη θεατρική μας εξόρμηση μετά την πανδημία, την Κυριακή 13 Μαρτίου στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» για την παράσταση «Κοινή Ησυχία».

Με αυτήν την παράσταση ουσιαστικά συνδέσαμε το νήμα με τις δραστηριότητες της Επιτροπής Πολιτισμού προ πανδημίας, αφού ήταν και η τελευταία προγραμματισμένη παράσταση που εν τέλει ακυρώθηκε εν όψει τότε του πρώτου lockdown.

Και από ό,τι φαίνεται, το θέατρο και συνολικά οι δραστηριότητες της Επιτροπής Πολιτισμού είχαν λείψει στους συναδέλφους, αφού είχαμε αθρόα προσέλευση των Ιονικάριων! Χαρήκαμε ιδιαιτέρως μάλιστα, αφού μετά από πολύ καιρό είδαμε το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους σε μία κοινή, θεατρική μας εξόρμηση.

Τη χαρά μας ενίσχυσε η εξαιρετική παράσταση που παρακολουθήσαμε, αφού ο σπουδαίος τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμήνευσε σε αυτήν την υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση 30 μοναδικά τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ελένης Ράντου σε συνεργασία με τον στιχουργό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήδη, αυτή η πρώτη μας δραστηριότητα μετά από την πανδημία μας γέμισε με αισιοδοξία για τη συνέχεια και εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέπουν, η Επιτροπή Πολιτισμού θα συνεχίσει τις επιτυχημένες θεατρικές της βραδιές (και όχι μόνο…) στις καλύτερες παραστάσεις με τις καλύτερες τιμές. Οι επόμενες θεατρικές εξορμήσεις μας θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.