Οι ευχές του Γιάννη Μαρκάκη στην νέα διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ιονικής Τράπεζας, Γιάννης Μαρκάκης, απέστειλε προς το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων, μαζί με τις ευχές του για την συγκρότησή του, και την στήριξή του για την ενότητα στο χώρο της Ιονικής, το παρακάτω κείμενο:

“Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλή θητεία, με αγωνιστικότητα, δουλειά και βούληση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας και επίτευξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του χώρου μας, που αποτελούν (πιστεύω) τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, του συνόλου των Συναδέλφων μας. Καλή Χρονιά !!! ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΜΑΡΚΑΚΗΣ – Πρ. Πρόεδρος Εργαζομένων Συλλόγου Ιονικής.”

Συμφωνούμε με τις θέσεις του Πρώην Προέδρου Εργαζομένων, που εκφράζουν άλλωστε και την συντριπτική πλειοψηφία των Ιονικάριων, επιπρόσθετα όμως είμαστε υποχρεωμένοι, λόγω της μακράς απαξίωσης που έχει υποστεί ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής από προηγούμενες διοικήσεις, να προχωρήσουμε στην εξυγίανση και την αναβάθμιση της αξιοπιστίας και  της λειτουργικότητας του Συλλόγου μας.

Έτσι θα υπάρξει ένας Σύλλογος που θα λειτουργήσει με συνέπεια, αξιοπιστία και αγωνιστικότητα προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων των Ιονικάριων.