ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ – Να σου ζήσει Γιάννη!

Ο συνάδελφος Γιάννης Γιαννόπουλος (υπηρέτησε στον Τύρναβο, τον Αμπελώνα, τη Λάρισα και την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Ελλάδας) από τον Αμπελώνα Λάρισας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, αφού βεβαίως είναι μέλος του Δ.Σ. τόσο του ΣΥΙΛΤΕ όσο και της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ επί σειρά ετών και οι περισσότεροι τον γνωρίζετε. Παράλληλα, ο Γιάννης έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών και σε θέσεις ευθύνης της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, αλλά και αντιδήμαρχος.

Πέραν όμως της εμπιστοσύνης σας που απολαμβάνει ο συνάδελφος όλα αυτά τα χρόνια, σας ενημερώνουμε ότι αυτές τις μέρες ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τη ζωής του, αφού έγινε παππούς για πρώτη φορά! Η κόρη του Ματίνα και ο γαμπρός του Δημήτρης Γκοτσόπουλος έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και βεβαίως τόσο ο Γιάννης όσο και η σύζυγός του Δήμητρα δηλώνουν πανευτυχείς που έγιναν παππούς και γιαγιά!

 

Ο Γιάννης και η σύζυγός του Δήμητρα

Εκ μέρους της Ιονικής Οικογένειας ευχόμαστε στα εγγονάκι του συναδέλφου να υγιές και ευτυχισμένο, στους γονείς τους να το καμαρώνουν και στον Γιάννη και τη Δήμητρα να ζήσουν σύντομα κι άλλες παρόμοιες χαρές με νέα εγγονάκια!