Βαρύ πένθος στην Ιονική Οικογένεια! Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Στυλιανός, γιος του συναδέλφου μας Γιάννη Στυλιανού

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών ο Γιώργος Στυλιανός, γιος του συναδέλφου μας Γιάννη Στυλιανού που υπηρέτησε στο Κεντρικό, την Άνδρο ως εργαζόμενος και διευθυντής και τα Σπάτα ως διευθυντής. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γιώργο, ο οποίος εργαζόταν ως λιμενικός, αφού διερχόμενος οδηγός με αυτοκίνητο παραβίασε STOP και παρέσυρε τη μηχανή του άτυχου Γιώργου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Αντριάνα και τον Βαγγέλη, δημιουργώντας μία υπέροχη οικογένεια.

Τι να πούμε βεβαίως και για τον αγαπημένο μας συνάδελφο Γιάννη, τη σύζυγό του Καλλιόπη και τα άλλα παιδιά τους, τη Νίκη και τον Παντελή, οι οποίοι είδαν σε τόσο νέα ηλικία να χάνεται ο αγαπημένος τους γιος και αδερφός.

Τα λόγια βεβαίως σε τέτοιες στιγμές είναι φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη που έχει κατακλύσει την Ιονική Οικογένεια και εμείς δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους δικούς του ανθρώπους, να τους ευχηθούμε κουράγιο και να τους γνωστοποιήσουμε ότι σύσσωμη η Ιονική Οικογένεια στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις τραγικές στιγμές.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Γιώργου Στυλιανού θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Καλό ταξίδι Γιώργο!